Team managerul Olimpiei povestește o fază șocantă văzută la vestiare. „Tot staff-ul Brașovului țipa la arbitri, îi călăreau, cereau penalty. Vreau să se termine cu golăniile”

Marius ANGHEL 21 Aug. 2016, 12:16 Campionat
Team managerul Olimpiei povestește o fază șocantă văzută la vestiare.**

La aflarea veștii că meciul pe care îl avea de disputat FC Brașov în această etapă la Satu Mare va fi arbitrat de un central din Baia Mare, oraș foarte apropiat de echipa gazdă, managerul general al „Steagului”, Paul Enache, s-a arătat surprins de hotărârea Comisiei Centrale a Arbitrilor. „Mai bine puneau un arbitru din Satu Mare… Cred că această delegare putea fi evitată. Hai să vedem cum arbitrează acest Codrea. Până la proba contrarie îi dăm credit”, a spus Enache, aproape convinsă că arbitrul Cristian Codrea va ține parte Olimpiei.

Pe timpul jocului însă, cei care au beneficiat de un penalty acordat destul de ușor, iar pe final au jucat și în superioritate după ce Duruș a fost eliminat au fost jucătorii lui FC Brașov. La final a venit rândul lui Attila Karda, team managerul Olimpiei, să își spună nemulțumirea față de unele decizii ale arbitrilor, însă a povestit și ceea ce a trăit la pauză atunci când a mers la vestiare să-și încurajeze jucătorii.

„Echipa noastră a făcut un meci fantastic, cred că merită respectul tuturor. După etapa a doua am trecut peste, am luat penalty în minutul 88, am spus că se întâmplă. Acum la fel. Orice contact era în favoare oaspeților. Suntem o echipă mică, muncim săptămână de săptămână. Forța grupului este ceea ce ne duce în față și vreau să fim respectați. Vreau să se termine cu golăniile. S-a întâmplat și astăzi la pauză. Am vrut să intru să încurajez băieții, iar tot staff-ul Brașovului țipa la arbitri, îi călăreau, cereau penalty. Păi Ciul era cu arcada spartă, iar adversarul nu a primit nici cartonaș galben. La fel am pățit și la Mioveni, penalty, penalty la fiecare fază. I-am dominat cap coadă, am demonstrat că muncim și că suntem pe un drum bun. Nu vreau să acuz arbitrajul, dar vreau să atrag atenția, trebuie să fim respectați. Chiar dacă obiectivul nostru nu este măreț, asta nu înseamnă că trebuie să fim călcați în picioare. Nu se poate așa ceva”, a spus, citat de informatia-zilei.ro, Attila Karda.

Olimpia Satu Mare – FC Brașov s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce gazdele au deschis scorul prin Vasile Pop (50), iar oaspeții au egalat din penalty prin Sabrin Sburlea (64).

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 21 Aug. 2016, 12:16 Campionat
Pe aceeași temă