Olimpia a jucat un meci amical la Baia Mare, cu Minerul. Cât s-a terminat partida test după ce echipa din Liga a 4-a a condus cu 2-0

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Nov. 2017, 13:16 Campionat
Olimpia a jucat un meci amical la Baia Mare, cu Minerul.** Cât s-a terminat partida test după ce echipa din Liga a 4-a a condus cu 2-0

În programul de pregătire din această săptămână al echipei Olimpia Satu Mare, înaintea meciului de sâmbătă din campionat de la Pitești, a fost inclus și un joc de pregătire. Trupa lui Zoltan Ritli s-a deplasat la Baia Mare, acolo unde a întâlnit-o pe Minerul, o echipă care activează în Liga a 4-a Maramureș.

Cu aproape toți jucătorii utilizați contra Minerului, dar și cu alți câțiva tineri care sunt sub observarea staffului tehnic și ar putea să fie legitimați în pauză de iarnă, Olimpia s-a impus, pe terenul din Ferneziu, în fața noii echipe a orașului rival Baia Mare cu 5-2 (1-2), prin golurile marcate de Nemeș (dublă), Olivier Lusamba, David Vincze și Vasile Pop. Sătmărenii au avut însă ceva de tras în acest joc, doarece adversarii au condus cu 2-0 prin golurile lui Marius Feraru (13′) și Cătălin Tutuța (16′). După pauză, echipa pregătită de Dorin Toma și Cristian Bogdan a cedat după ce a încasat patru goluri în doar opt minute, în intervalul 60-68.

Minerul Baia Mare: Anișoreac – Lihet, Ignat, Serge, S. David, Șerban, C. Tutuța, Bococi, Lupu, Sabadâș, Feraru. Au mai intrat: Eduard Juhasz – A. Tutuța, Gereben, Tămaș, Leontin Mircea, Pohl, Domnița, Prodan.

Olimpia Satu Mare: Fl. Muntean – Villand, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura, Rus, Cubaș, Miholca, D. Muntean, Lusamba, Jurj. Au mai evoluat: Șuta – Brata, Vas. Pop, Duruș, L. Vincze, Szasz, D. Vincze, Ene.

Sâmbătă, de la ora 13:00, Olimpia Satu Mare are meci la Pitești, cu FC Argeș, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2.
 

Foto: Minaur Baia Mare

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 16 Nov. 2017, 13:16 Campionat
Pe aceeași temă