Bugiu: „Am evoluat puțin. Sper ca în retur să joc mai mult”

Marius ANGHEL 19 Dec. 2013, 14:38 Seria 2
Bugiu:**

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Alex Bugiu, a fost trimis în primul unsprezece în partea a doua a sezonului, tehnicianul Dan Oprescu apelând la serviciile portarului de 25 de ani în partidele cu UTA Arad, FC Bihor, CSM Râmnicu Vâlcea și Gloria Bistrița.

Goalkeeper-ul de rezervă al echipei slătinene a avut intervenții sigure, în două dintre cele patru meciuri reușind să închidă poarta.

Buturile porții grupării FC Olt Slatina au fost apărate, în prima parte a sezonului de Răducu Mogoșanu, jucător sub 21 de ani, însă în câteva meciuri, locul său în poartă a fost luat de Alex Bugiu. Goalkeeper-ul de 25 de ani a evoluat în patru meciuri, cu UTA Arad și Gloria Bistrița a închis poarta perfect, iar în meciurile cu FC Bihor și CSM Râmnicu Vâlcea a încasat câte un gol, care însă nu puteau fi imputate portarului, per ansamblu având o evoluție sigură. Goalkeeper-ul Alex Bugiu speră ca în stagiunea de primăvară să evolueze mai mult.
 
„Am evoluat puțin, sper ca în retur, în etapele care au mai rămas de disputat, să joc mai mult și să o fac bine. Pot să spun că sunt mulțumit de evoluțiile mele, sper că nu i-am dezamăgit pe antrenori și conducerea”, a declarat portarul celor de la FC Olt.

„Cu toții credem că vom realiza obiectivul”

Slătinenii și-au propus ca obiectiv un loc în primele șase, aflându-se imediat sub linia play-off-ului, la două puncte.
Goalkeeper-ul Alex Bugiu este încrezător în recuperarea punctelor ce-i despart de play-off. „Cu toții credem că vom realiza obiectivul. Ne așteaptă șapte etape grele, dar sunt convins că vom reuși să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus. Echipa este mult schimbată, iar odată cu trecerea timpului se va vedea mai mult în rezultatele noastre. Mă aștept la o pregătire de iarnă grea, dar care ne va fi benefică”, a mai spus unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului, Alex Bugiu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 19 Dec. 2013, 14:38 Seria 2
Pe aceeași temă