Bugar: „Am plătit datoriile!”

18 Aug. 2009, 17:47 Seria 2
Bugar: „Am plătit datoriile!

 

Feroviarii au plătit astăzi datoriile pentru organizarea jocurilor din sezonul trecut, mare parte din cei circa 20.000 de lei achitați reprezentau baremurile arbitrilor și ale observatorilor federali. Astfel, CFR va juca sigur sâmbătă la Petroșani cu Jiul, evitând o posibilă neprogramare.

 

Bănățenii au datorii și către foști componenți ai echipei, însă fotbaliștii au înțeles situația clubului și nu au depus memorii. Timișorenii își continuă activitatea în speranța că la echipă va veni măcar un sponsor. De altfel unul dintre cei doi oameni de afaceri ce vizează să preia formația feroviară a și plătit aceste datorii.

 

„Am plătit datoriile la FRF! Suntem în discuții cu doi posibili investitori. Unul dintre aceștia ne-a și ajutat acum cu datoriile”, a spus antrenorul Florin Bugar pentru www.liga2.ro.

 

„Ceferiștii” încearcă să amâne pentru la toamnă restanța împotriva celor de la CSM Râmnicu Vâlcea din prima etapă. Între timp, alb-vișiniii doresc să-și completeze lotul cu Nicușor Boubătrân și Radu Bumbar (ex-Breaza) și mai caută un atacant.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

18 Aug. 2009, 17:47 Seria 2
Pe aceeași temă