Bucurescu: „Nu se pune problema să mă întorc la Drobeta”

16 Jun. 2009, 13:30 Seria 2
Bucurescu: „Nu se pune problema să mă întorc la Drobeta

Deși echipa severineană ia în calcul posibilitatea de a aduce un nou antrenor și se pot face numeroase legături pe această temă, Marian Bucurescu a lămurit prezența sa la malul Dunării, de la sfârșitul săptămânii trecute.

„Am fost invitat la finala Cupei României de la Târgu Jiu și am oprit și în Severin. Am rămas în relații bune cu președintele Vasile Mănescu, dar nu am discutat despre o posibilă revenire a mea la FC Drobeta. Nici nu se pune problema să mă întorc. Sunt mulți antrenori liberi și au de unde alege. Eu sunt acum în discuții cu alte echipe”, a spus Bucurescu, care în ediția 2007-2008 a dus echipa severineană pe locul cinci, din postura de nou-promovată.

Și în sezonul recent încheiat, FC Drobeta pregătită de Iulian Mihăescu (1-17), Eugen Neagoe (18-21) și Vasile Mănescu (22-34) s-a poziționat tot pe cinci.
Marian Bucurescu a vorbit și despre modificările de la nivelul băncii tehnice și spune că trebuiau aduși cu totul alți jucători pentru întărirea lotului: „Echipa n-a avut continuitate la nivelul băncii tehnice, iar eu nu mai sunt dispus s-o iau de la capăt. După sezonul petrecut la Severin, am spus că locul cinci era maximum care se putea obține cu această echipă. Dacă aș fi rămas, aduceam doi-trei jucători pe posturile-cheie pe care eu le-aș fi solicitat și eu zic că puteam promova de pe poziția secundă”.

Vara trecută, FC Drobeta nu i-a mai prelungit lui Bucurescu contractul scadent după doar un sezon, iar fostul antrenor al lotului național de juniori a primit o ofertă nesperată de la CS Otopeni, pe care a pregătit-o între etapele 7-16. La debutul în Liga I, Bucurescu a acumulat doar nouă puncte în zece meciuri.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

16 Jun. 2009, 13:30 Seria 2
Pe aceeași temă