Bucur, nerăbdător să debuteze: „Nu mi-a picat bine să rămân pe bancă”

25 Mar. 2012, 17:33 Seria 2
Bucur, nerăbdător să debuteze:**

Unul dintre cei mai importanți fotbaliști transferați în această iarnă în Calea Aurel Vlaicu a fost „uitat” pe bancă în prima partidă oficială a returului. Cătălin Bucur nu a jucat niciun minut contra celor de la Juventus București, dar nu se simte scos din planurile antrenorilor arădeni.

„Trebuie să recunosc că nu mi-a picat bine să rămân pe bancă la partida de la București și asta pentru că îmi pasă cu adevărat de această echipă, de ceea ce va reuși ea până la finalul sezonului. În plus de asta, m-am pregătit zi de zi, așa cum au făcut-o toți colegii mei, de două luni încoace și de abia așteptam să joc din nou pe puncte. Nu o mai făcusem din luna noiembrie, de la Turda și mi-era dor de partidele oficiale. Dar, așa cum mi-au spus și antrenorii, va veni și rândul meu, iar atunci nu am decât să joc cât mai bine și să nu mai ies din echipă”, spune fotbalistul care duminică a împlinit 29 de ani.

O adevărată „bestia nera” pentru „Bătrâna Doamnă” în tricourile lui FC Bihor sau Arieșul Turda, Bucur și-a propus să se revanșeze pentru golurile în poarta „textiliștilor”. „Joc oriunde e nevoie de mine de la mijloc în sus, însă, cred că cel mai ușor mi-ar fi ca atacant. La ce linie de mijloc are UTA, aș marca destule goluri în acest retur. Dacă la Turda am dat 9 în primăvara anului trecut, cred că acum aș putea înscrie și mai mult. Dar, rămâne de văzut dacă voi fi folosit și pe ce post, mai ales că sunt destui fotbaliști buni în echipă, concurența e mare. Spre exemplu Miron, pe lângă faptul că e unul dintre jucătorii tineri din echipă, are multă calitate și potențial. Rămâne de văzut ce va fi, până la urmă nu e important cine joacă, ci ca echipa să câștige și să promoveze în Liga 1, dacă se poate”, a adăugat tehnicul mijlocaș ofensiv.

Sursa: Sport Arad

25 Mar. 2012, 17:33 Seria 2
Pe aceeași temă