Boștină: „E o săptămână decisivă pentru intrarea în play-off”

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 15:38 Seria 2
Boștină:**

Pentru Olimpia urmează o săptămână de foc cu trei partide importante în bătălia pentru play-off. Vineri, 21 martie, ora 16, elevii lui Csik și Bolba vor întâlni acasă pe FC Olt, miercuri se vor deplasa la Oradea pentru meciul cu FC Bihor, iar sâmbătă, 29 martie, la Satu Mare va veni actualul lider al seriei Vest, CSM Râmnicu Vâlcea.

„E o săptămână decisivă cred pentru intrarea în play-off. Sincer mi-aș dori să obținem cel puțin șapte puncte din aceste meciuri”, a spus atacantul Alexandru Boștină, invitat luni seara la emisiunea „Săptămâna sportivă” de la Nord Vest TV.

Acesta a fost completat de colegul său din atacul galben-albaștrilor, Vlad Bujor: „Lupta e foarte strânsă și fiecare punct contează. Mai sunt cinci etape din retur și s-a văzut că și până acum dacă legăm două victorii ajungem ușor în play-off, la fel cum o înfrângere ne poate coborî sub locul șase. Am început foarte bine și trebuie să rămânem foarte concentrați căci avem o șansă mare de care trebuie să profităm”.

Venit în această iarnă la Olimpia de la Timișoara, Alexandru Boștină a reușit să înscrie deja două goluri în acest miniretur , unul chiar în victoria de la Motru de sâmbătă, scor 2-1.

„Am dominat clar meciul de la Motru și în prima repriză puteam să ne desprindem decisiv. A venit superexecuția lor de 1-2 care a făcut finalul mai încins dar, până la urmă, e importantă victoria noastră”, a mai spus Boștină.

Vlad Bujor s-a arătat oarecum surprins de victoria celor de la FC Olt în fața mureșenilor de la ASA. „Acest rezultat ne face să fim și mai concentrați. Suntem siguri că cei de la FC Olt se vor agăța de orice șansă la Satu Mare. Suntem în luptă directă cu ei și asta face ca meciul să fie și mai interesant. Așteptăm suporterii să vină alături de noi în număr mare și la acest meci” a mai adăugat Vlad Bujor care recunoaște că după venirea lui Boștină se simte mai în largul său în fața porții adverse.

Înaintea duelului de vineri, Olimpia ocupă locul cinci în serie cu 25 de puncte, în vreme ce FC Olt e pe șapte cu 24 de puncte. În tur la Slatina rezultatul a fost egal, 0-0!

Sursa: Gazeta Nord-Vest

Foto: Adam Kiss

Marius ANGHEL 19 Mar. 2014, 15:38 Seria 2
Pe aceeași temă