Bordea: „Banderola de căpitan m-a mobilizat, te face să te simți mult mai bine în teren”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:24 Seria 2
Bordea:** „Banderola de căpitan m-a mobilizat, te face să te simți mult mai bine în teren

Căpitan în meciul cu CS Mioveni, goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, spune că banderola i-a adus o mobilizare în plus.

Căpitan de rezervă al grupării FC Olt Slatina, în absența sârbului Bozidar Cosic, goalkeeper-ul Cristi Bordea a fost purtătorul banderolei în meciul cu CS Mioveni. Portarul divizionarei secunde spune că s-a simțit onorat.

„Pot spune că banderola de căpitan m-a mobilizat, îți dă o foarte mare încredere, te face să te simți mult mai bine în teren. Am făcut un joc bun cu Mioveni, consider că am fost lipsiți de șansă la ocaziile pe care le-am avut. Din păcate nu am reușit să le fructificăm și a venit acel gol. O clipă de neatenție a fost de ajuns ca adversarii să speculeze acest lucru. Nu cred că CS Mioveni este o echipă modestă, au jucători de calitate, probabil este vorba despre o lipsă de formă”, a declarat goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

„Încercăm să conștientizăm că prin jocuri bune putem schimba atmosfera”

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, spune că perioada mai puțin bună pe care echipa o traversează poate fi depășită prin rezultate. Portarul crede că în deplasarea de la Unirea Alba Iulia pot fi obținute puncte doar dacă fiecare jucător în parte va da totul pe teren.

„Încet, încet încercăm să conștientizăm că doar prin jocuri bune putem schimba atmosfera din ultimele două săptămâni. Consider că la meciul cu Alba Iulia dacă toți vom da maximum din potențialul pe care îl avem, vom câștiga. Dacă conștientizăm că trebuie să dăm totul pe teren, eu spun că nu avem cum să nu aducem puncte”, a mai precizat goalkeeper-ul slătinenilor.

FC Olt Slatina întâlnește, vineri, pe stadionul „Cetate”, Unirea Alba Iulia. Startul partidei se va da la ora 15.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 Oct. 2012, 15:24 Seria 2
Pe aceeași temă