Bondrea: „Echipa lui Buia e imprevizibilă”

04 May. 2012, 17:32 Seria 2
Bondrea:** „Echipa lui Buia e imprevizibilă

După remiza albă cu UTA, echipa severineană are nevoie de toate cele trei puncte din deplasarea de la Baia Mare. Antrenorul Marian Bondrea consideră că Gaz Metan va avea un joc dificil cu FC Maramureș, grupare pe care a studiat-o în meciul din etapa trecută, pierdut cu 1-0 la Alba Iulia.

„Nu avem probleme de lot, dar toate meciurile sunt grele. Etapa trecută am jucat cu o echipă care vrea să promoveze, acum întâlnim un adversar care luptă pentru evitarea retrogradării. FC Maramureș e o echipă imprevizibilă. Am urmărit meciul de la Alba Iulia, în care fotbaliștii de la Baia Mare au jucat curajos. Nu s-au apărat, chiar au avut și vreo două lovituri în bară. Au jucat destul de bine. Te poți aștepta la orice din partea lor. Noi mergem la victorie, așa cum am abordat și celelalte partide, ținând cont că vrem să ne menținem între primele locuri”, a spus Bondrea.

Acesta crede că echipa sa poate ataca chiar și locul doi, în cazul în care nu pierde până la finele sezonului: „Nu se știu dacă Poli va primi licență, dar după ultimele rezultate cred că s-a resemnat. Timișoara nu cred că mai contează în acest final de sezon. Părerea mea că va pierde locul 2. Oricum, FRF încă n-a anunțat oficial nici dacă se poate promova de pe locul trei”.

Duelul generațiilor

Meciul de sub Dealul Florilor va reprezenta un duel tehnicienilor preveniți din generații diferite. Până în prezent, Buia i-a fost adversar lui Bondrea doar din postura de jucător.

„Pe Buia l-am avut elev la lotul național de tineret al României, în perioada 1991-1992. Acum e antrenor, unul tânăr, din noul val. Practică de puțin timp această meserie și cu siguranță vrea să aibă rezultate, să se afirme”, a pus antrenorul de 61 de ani.

Vor lipsi toți marcatorii din partida-tur

În partida-tur, Gaz Metan, antrenată pe atunci de Cosmin Bodea, s-a impus cu 3-2 (0-1), datorită hat-trick-ului izbutit de Laurențiu Boroiban (’51 ’84,’89), atacant plecat în iarnă la Slatina.

În retur, atacanții prezenți în lotul echipei severinene au înscris, împreună, doar trei goluri! Pentru Maramureș marcase Alexandru Gego (36) și Alin Bota (77 – pen). Dacă atacantul este accidentat, portarul s-a transferat între timp la Bistrița, astfel că niciunul dintre marcatori nu se va regăsi sâmbătă pe teren.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

04 May. 2012, 17:32 Seria 2
Pe aceeași temă