Bogdanovici, cel mai utilizat jucător al lui FC Olt

08 Jun. 2012, 12:50 Seria 2
Bogdanovici,** cel mai utilizat jucător al lui FC Olt

Fundașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Daniel Bogdanovici, este jucătorul cu cele mai multe minute jucate în acest sezon. Fotbalistul de 21 de ani a totalizat peste 2.200 de minute.

Jucătorul de bandă a debutat în eșalonul secund odată cu accederea grupării pregătite de Dan Oprescu în Liga a II-a. Deși, la primul sezon într-un nivel superior, Daniel Bogdanovici a fost un jucător de bază în angrenajul echipei, mai ales în tur.

În partea a doua a sezonului, datorită concurenței create pe post, fundașul dreapta a evoluat ceva mai puțin. Pe locul secund, se află tot un debutant, jucătorul de bandă stânga, Daniel Giurcă, care a totalizat 2.085 de minute. Dintre jucătorii transferați în iarnă, cele mai multe minute în tricoul alb-vișiniu le are mijlocașul dreapta Norbert Polgar, jucător ce a avut evoluții apreciate.

Dragalina, golgheterul

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina, este principalul marcator al alb-vișiniilor. Cu nouă „reușite”, jucătorul transferat anul trecut de la Dinamo II este golgheter.

Dragalina se află printre primii jucători și în topul marcatorilor seriei Vest a Ligii a II-a. Căpitanul de echipă al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, este cel de-al doilea marcator al echipei, având patru goluri înscrise. În acest sezon pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Alin Mihai, jucător ce s-a despărțit în iarnă de FC Olt, Andrei David, Alin Burcea, Petrică Huțanu, Cristian Preda, Nicușor Bancu, Norbert Polgar și Paul Irimescu. FC Olt Slatina a încheiat sezonul deasupra liniei retrogradării, acumulând 34 de puncte, la prima prezență în Liga a II-a.

Sursa: Gazeta Nouă

08 Jun. 2012, 12:50 Seria 2
Pe aceeași temă