Bogdan Onu, titular la Vâlcea?

27 Apr. 2009, 15:32 Seria 2
Bogdan Onu, titular la Vâlcea?

Așa cum spuneam, și pe bună dreptate, mijlocul terenului nu mai funcționează așa cum ar trebui și conform cu valoare fotbaliștilor titularizați de Bogoșel. Bota, Ciprian Roșca, Paina și Iambor sunt într-o vizibilă scădere de formă sportivă.

 

Până în prezent, fiecare dintre aceștia u cam stat o etapă pe banca de rezerve. Așa se va întâmpla și sâmbătă, când cel mai probabil Ciprian Roșca va lua loc pe banca de rezerve, iar în locul acestuia va intra Bogdan Onu.

 

„Roșca a jucat slab, de aceea l-am schimbat la pauză. Luca joacă mai slab de câteva etape. Din cauza unei lipse de concentrare a ratat atâtea ocazii cu Unirea. La el nu se poate vorbi de lipsă de valoare, din moment ce a marcat 12 goluri în acest campionat”, a concluzionat Costel Bogoșel.
 

 

Miculescu va lipsi în confruntarea de la finalul săptămânii de la Râmnicu Vâlcea, pentru cumul de cartonașe galbene. În afara lui, în partida cu Unirea Alba Iulia, au mai existat încă șapte fotbaliști la limită cu cartonașele galbene.

 

„Dacă am fi câștigat jocul poate era mai bine să avem mai mulți suspendați la Vâlcea, dar așa trebui să mergem acolo să obținem un rezultat favorabil. I-am bătut cu 3-0 în tur, de ce nu am face-o și acum? Nu este un obiectiv imposibil de îndeplinit”, a declarat Costel Bogoșel.

 

articol scris de Daniel Berar

27 Apr. 2009, 15:32 Seria 2
Pe aceeași temă