Bodea încă n-a stabilit noul căpitan

Marius ANGHEL 18 Aug. 2011, 14:07 Seria 2
Bodea** încă n-a stabilit noul căpitan

După ce și-a schimbat denumirea, Gaz Metan Severin își caută căpitan pentru sezonul 2011-2012. În returul campionatului trecut, banderola a fost purtată de Cosmin Crușoveanu, însă fundașul hunedorean nu mai are garantat postul de titular.

Echipa severineană i-a adus vara aceasta pe postul de fundaș central pe mureșenii Rareș Vârtic și Marius Bălău și pe sârbul Bozidar Cosic, iar apărătorul ardelean Sergiu Muth este și el așteptat la malul Dunării, astfel că hunedoreanul Cosmin Crușoveanu are șanse mici să mai joace în fiecare etapă.

De altfel, în sistemul implementat de noul antrenor Cosmin Bodea, Cosmin Crușoveanu pare doar o soluție de rezervă, situație în care banderola trebuie oferită unui jucător care, teoretic, va evolua titular în fiecare etapă. În ultimul amical al verii, cu Minerul Mătăsari, în care Bodea a încercat o formulă cât mai apropiată de cea pe care intenționează s-o folosească în meciul oficial cu Arieșul Turda, Crușoveanu a jucat în ultimele 25 de minute, iar Alin Vigariu a fost căpitan.

Mijlocașul craiovean ar putea purta banderola în noul sezon la Gaz Metan Severin, dar sârbul Milan Mitic pare și el îndreptățit să fie conducătorul echipei severinene, din teren. Acesta a evoluat la fosta FC Drobeta între 2007-2010, iar la Gaz Metan a ajuns în iarnă.

„Nu știu cine va fi căpitan. Poate fi chiar Crușoveanu în prima etapă. Cosic doar ce a venit și nu va juca, Irimescu e accidentat, iar Muth încă nu a ajuns, așa că nu avem decât trei fundași centrali disponibili pentru meciul cu Turda. Rămâne de văzut cu care dintre ei voi începe partida. E adevărat că trebuie să dăm banderola unui fotbalist care să joace meci de meci și care să fie liderul echipei”, a precizat Bodea.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 18 Aug. 2011, 14:07 Seria 2
Pe aceeași temă