Blândul Mogoșanu! Nițulescu vrea antrenor mână de fier

06 Apr. 2012, 18:47 Seria 2
Blândul Mogoșanu!** Nițulescu vrea antrenor mână de fier

Jucători nemulțumiți și un antrenor care nu s-a putut impune. Asta cred oficialii aluminiștilor că a fost atmosfera în cadrul lotului în primele luni ale lui 2012. „Principalul” Mogoșanu a fost înlăturat de la cârma echipei, după ce slătinenii nu au obținut niciun punct în deplasare. Evoluțiile celor de la Alro în primele etape ale returului de campionat nu au fost pe placul conducerii clubului, dar nici al iubitorilor fotbalului.

Înfrângerea de la Turnu Severin i-a fost fatală lui Daniel Mogoșanu, care a plătit cu postul parcursul neconvingător din această primăvară. Președintele Nițulescu admite că la nivelul lotului de jucători au existat anumite tensiuni, care nu au putut fi controlate de banca tehnică.

„Nu mă feresc de argumente. Tot timpul cei care nu joacă sunt nemulțumiți. Eu le-am spus dinainte, când ne rugam de ei să facă anumite lucruri și le-am zis că o să vină perioada când încep să joace pe bani. Și va fi greu să prinzi primii 11 sau primii 18 și o să înceapă nemulțumirile. Le-am zis că le va veni la toți rândul să joace, nu înseamnă că dacă s-a întâmplat să dai un gol ești și titular de drept”

Jane Nițulescu spune că, dacă Mogoșanu nu s-a putut impune în fața jucătorilor, se încearcă aducerea unui antrenor cu alte metode de lucru. „Se pare că Mogoșanu a fost mai apropiat și mai blând cu ei. Și se pare că la fotbal în general și mai ales când ai fotbaliști care au jucat în Liga I, trebuie să fii mai dur și o să încercăm să găsim un antrenor mână de fier”.

Instalat ca „principal” în etapa a șaptea a sezonului, Daniel Mogoșanu a adus aluminiștilor 25 dintre cele 28 de puncte adunate în clasament. Mogoșanu a fost demis ieri după-amiază, ca urmare a unor evoluții modeste ce au dus la rezultate nesatisfăcătoare înregistrate de formația slătineană.

UTA, ultima speranță

Un meci de totul sau nimic. Alro va primi, duminică, vizita formației UTA Arad, într-un meci în care slătinenii au doar varianta victoriei. Este prima partidă a echipei locale fără Mogoșanu antrenor principal.

După eșecul de la Severin, aluminiștii întâlnesc în weekend o altă grupare contracandidată în lupta pentru locul al treilea. Pe stadionul „1 Mai” vine UTA, iar prin demiterea lui Daniel Mogoșanu de pe banca tehnică în tabăra gazdelor se așteaptă revirimentul.

Formația de pe malul Oltului este obligată să obțină cele trei puncte, altfel șansele de a reuși promovarea vor scădea considerabil.

„Toate meciurile sunt grele. Nu e deloc plăcut să pierzi, dar rețineți că echipele care sunt înaintea noastră întâmplător au jucat toate cu Arieșul. Gaz Metan a jucat în prima etapă, UTA în etapa a doua, celelalte urmează. Dar asta nu ne încălzește. Un punct câștigat cu Gazul făcea cât trei câștigate în altă parte. Știm această problemă, principala problemă e s-o înțeleagă jucătorii”, a spus președintele Jane Nițulescu.

Pentru această întâlnire, aluminiștii se confruntă cu probleme de lot. Președintele Jane Nițulescu spune însă că există variante pentru alcătuirea unui „unsprezece” competitiv. „Vigariu a făcut galbene, Stoianof e suspendat o etapă, și să vedem care e problema lui Quist. Dar de asta sunt 26 de jucători, ca să poată să găsească soluții”

Înaintea acestei etape, Alro ocupă poziția a șaptea în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce UTA pe locul al patrulea, la trei lungimi în fața echipei slătinene. Partida de pe „1 Mai” se va disputa duminică, începând cu ora 11.00,

Sursa: Olt TV

06 Apr. 2012, 18:47 Seria 2
Pe aceeași temă