Blănaru, decisiv cu FC Caransebeș: „Era păcat să nu câștigăm”

Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 17:36 Seria 2
Blănaru, decisiv cu FC Caransebeș:**

După hattrick-ul cu Metalul Reșița, mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Ștefan Blănaru, suspendat în runda precedentă, a revenit cu gol. Acesta a fost decisiv în meciul cu FC Caransebeș, punctând pe tabelă pentru 2-1, în minutul 90.

Mijlocaș de bandă, dar utilizat în câteva meciuri pe postul de vârf împins, Ștefan Blănaru a dat randament în ofensivă. Trimis pe teren în meciul cu FC Caransebeș, la pauză, în locul lui Alexandru Leucuța, acesta s-a dovedit a fi omul decisiv.

Când nimeni nu mai spera la victorie, în condițiile în care scorul era egal, 1-1, iar slătinenii evoluau în inferioritate încă din minutul 54, mijlocașul slătinenilor a luat o acțiune pe cont propriu. După o incursiune de la jumătatea terenului, Blănaru a trecut de doi adversari și a înscris golul victoriei în minutul 90, cu un șut plasat, aducând cele trei puncte în tabăra slătineană.

„Nu pot spune că am fost omul decisiv, întreaga echipă a luptat, mai ales că am rămas în inferioritate din minutul 54. Nu contează cine a marcat, important este că am câștigat. Jocul nostru a fost superior adversarilor, am avut două bare, prin Gligor, eu am intrat la pauză, dar și până atunci băieții au făcut un joc foarte bun, cu multe ocazii. Era păcat să nu câștigăm”, a declarat jucătorul slătinenilor.

„Totul depinde de jocul nostru”

Slătinenii se află la egalitate de puncte cu ultima echipă aflată în play-off, CSM Râmnicu Vâlcea, avantajată de golaveraj. Gruparea pregătită de Dan Oprescu nu va evolua în runda din acest week-end, urmând ca în ultimele două jocuri dinaintea pauzei competiționale să întâlnească, în deplasare, Fortuna Poiana Câmpina, iar pe teren propriu Șoimii Pâncota.

„Asta ne dorim cu toții, să terminăm în primele șase. Totul depinde de jocul nostru. Dacă noi ne vom face treaba, sigur vom ocupa un loc de play-off. Important este să venim cu puncte de la Câmpina”, a mai spus Blănaru.

În runda precedentă, cu Unirea Tărlungeni, Ștefan Blănaru a fost suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Nov. 2014, 17:36 Seria 2
Pe aceeași temă