„Blackoutul” de la Slatina nu va fi trecut cu vederea

11 Apr. 2012, 12:22 Seria 2
„Blackoutul

Atmosfera a fost destul de încărcată la antrenamentele UTA-ei de la începutul acestei săptămâni. Inevitabil, eșecul la scor de neprezentare de la Slatina a stricat starea de spirit a „alb-roșiilor”, cărora, însă, nu le rămâne decât să se ridice din genunchi și să se reabiliteze prin victorii în fața suporterilor și conducerii.

Până una alta, însă, Roland Nagy a ținut să precizeze că partida cu ALRO va fi analizată în cel mai mic amănunt și se vor împărți responsabilități, unde e cazul. „Cred că fiecare dintre noi mai avem în minte desfășurarea meciului de duminică, dar vrem să-l revedem pe video și să sesizăm exact ce și unde s-a greșit. După ce am luat un gol mai mult din întâmplare, am reacționat cu un joc destul de bun de posesie, am și avut o ocazie-două, însă nimic nu s-a respectat din ce am vorbit la pauză. Am stabilit că un gol poate fi recuperat cu o atitudine bună și luciditate, dar a urmat un blackout inexplicabil și am riscat să primim și mai multe goluri. Ne-am pierdut total busola, au fost 20 de minute de de degringoladă totală, pe care nu mai avem voie să repetăm vreodată dacă vrem să ajungem acolo unde ne dorim cu toții. Sunt ceva zile de atunci, dar valul nu a trecut. Va participa și președintele clubului la această analiză și rămâne de văzut ce va avea de spus și el”, a explicat fostul mijlocaș al Stelei.

Nagy nu-și explică nici „ploaia” de goluri din poarta lui Smaranda. Pe undeva sistemul defensiv s-a dereglat odată cu absențele accidentatului Calvin și suspendatului Ignea, dar, cel puțin deocamdată, tehnicianul arădean nu dorește să arate pe cineva cu degetul. „Nu mai luasem gol de șapte meciuri și acum am primit trei…Nu știu dacă, neapărat, putem da vina pe absențe, însă precedentele rezultate spun și ele ceva. Cel puțin cu Ignea și Calvin am stat ceva mai bine cel puțin pe faza de apărare. În ultima vreme, pe Bălan l-am folosit mai mult ca mijlocaș, dar cu siguranță el nu și-a uitat postul de bază, în timp ce Varga a avut ceva probleme medicale în iarnă și nu e sută la sută din punct de vedere fizic. Ne bazam pe experiența lor, cu ne bazam și pe calitățile celorlalți jucători. Dacă meciul s-a pierdut cu 3-0, înseamnă că vina e colectivă, nu facem procese de intenție unuia sau altuia dintre jucători”, a adăugat antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad

11 Apr. 2012, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă