„Bătrâna Doamnă” încă datoare lui Florin Dan

29 Apr. 2009, 17:58 Seria 2

În luna martie, Florin Dan, mijlocașul unirist venit în iarnă de la Arad din postura de jucător liber a acceptat o reeșalonare a datoriilor pecuniare pe care "alb-roșii" le aveau din turul campionatului în cazul său tocmai pentru ca "Bătrâna Doamnă" să nu fie exclusă din campionat pentru 2 neprogramări.
 

 

"Nici acum nu mi-am primit toate restanțele, încă mai am de luat bani și ar trebui să fac un nou memoriu", a confirmat Fl. Dan, surse apropiate fotbalistului susținând că la mijloc stă o sumă cifrată la peste 10.000 euro.
 

 

"UTA este un spirit, o echipă de tradiție, obișnuită să lupte mereu pentru performanță. Un oraș întreg trăiește alături de «Bătrâna Doamnă», se crează o stare specială și oricine evoluează în «alb-roșu» se atașază de Arad", a spus cârlionțatul mijlocaș ce a marcat în tur de 3 ori pentru oponenți, acesta jucând la Arad un sezon și jumătate.
 


"Partida nu va fi deloc ușoară, dimpotrivă, sunt ambiții mari la mijloc. Pentru mine va fi o întâlnire mai aparte, nu m-a bucurat despărțirea cauzată de problemele financiare, iar dacă era stabilitate, cu siguranță UTA emitea pretenții la cele două locuri promovabile", a concluzionat Fl. Dan, singurul dintre cei trei ex-utiști aflați în Cetatea Marii Uniri ce nu va rata sâmbătă duelul cu fosta echipă, aflată la un moment dat "la mâna" sa pentru a continua stagiunea.
 

 

Sursa: Ziarul Unirea

29 Apr. 2009, 17:58 Seria 2
Pe aceeași temă