Batin, fan FC Maramureș: „Țin cu Baia Mare, de UTA nu mai vreau să aud”

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 16:20 Seria 2
Batin, fan FC Maramureș:** „Țin cu Baia Mare, de UTA nu mai vreau să aud

Unul dintre fotbaliștii care a lăsat o impresie bună la echipele ce se înfruntă sâmbătă dimineață în „Dealul Florilor” nu stă pe gânduri când își alege favorita. „Țin cu Baia Mare, de UTA nu mai vreau să aud”, a spus Paul Batin.

Întrebat de ce este atât de pornit împotriva fostului său club, golgheterul „alb-roșiilor” în sezonul 2009-2010 cu 13 reușite  a spus: „Păi am lucrat 4 luni pe gratis la Arad. Nimeni nu mi-a mai dat salariile datorate, pentru că se știa că nu mai am cum să le recuperez odată cu schimbarea societății. Așteptam măcar un telefon de la Gio să-mi mulțumească pentru că am jucat pe ochi frumoși pe finalul sezonului. Așa că, cel puțin cât el este președintele clubului, nu mai vreau să aud de UTA. Nici nu mă interesează pe ce loc este și ce obiective are”.

Spre final, însă, actualul atacant al lui FC Brașov și-a mai îndulcit discursul. „Trebuie să recunosc că evoluțiile bune în tricoul UTA-ei m-au propulsat în Liga 1, nu pot să-mi neg trecutul. Mai departe, nu știu ce-mi va rezerva viitorul. Tot ce-mi doresc acum este să fiu sănătos”, a adăugat Batin.

Roland Nagy a lucrat cu Paul Batin acum trei sezoane în Calea Aurel Vlaicu din postura de ajutor al lui Ionuț Popa și crede că fotbalistul a reacționat la supărare și că poate mai are sentimente față de Campioana Provinciei. „Din postura de jucător împrumutat de la CFR Cluj, Batin și-a făcut foate bine treaba la UTA. S-a antrenat bine, a jucat pe măsură și sunt convins că s-a simțit bine la Arad. A fost apreciat de suporteri și le știe asta, cred că a avut o reacție de frustrare, negativă, la cele întâmplate în vara lui 2010. Dar, el e conștient că și clubul UTA i-a oferit mult lui și este unde este și pentru că a îmbrăcat tricoul „alb-roșu”, a precizat fostul antrenor al „Bătrânei Doamne”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 14 Nov. 2012, 16:20 Seria 2
Pe aceeași temă