Balint: „Pentru băieți este un meci revanșă”

Marius ANGHEL 01 May. 2014, 16:58 Seria 2

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Gabi Balint, este convins că alb-albaștrii pot continua seria victoriilor și în meciul de sâmbătă, de la ora 16:00, cu ASA Târgu Mureș.

Despre partida de la Târgu Mureș, ce contează pentru etapa a III-a a play-off-ului Seriei a II-a a Ligii a II-a, Balint a vorbit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă: „Este un meci pe care-l așteptăm cu toții. Este un joc important, pentru că întâlnim cel mai dificil adversar. Târgu Mureș este o echipă bine așezată în teren, cu jucători care au experiența primei ligi. Mă aștept la un stadion plin și o atmosferă ostilă. Este un meci de care pe care și acest gen de partide mie, personal, îmi plac. Sper la o victorie a jucătorilor mei, pe care i-am simțit motivați, montați, toți își dau seama de importanța jocului. Am tot lotul valid, jucătorii care au avut probleme medicale și-au revenit și sunt apți de efort. Ținând cont de rezultatele directe din campionat, pentru băieți este un meci revanșă”.

Antrenorul Craiovei consideră că cele două echipe sunt principalele favorite la accederea în prima ligă: „Am declarat înainte că acest joc ar putea fi mai ușor decât cel cu Bistrița. Asta pentru că Gloria a venit în Bănie să se apere, să se închidă și a făcut-o foarte bine. ASA, în schimb, este o echipă ce va ieși la joc, ceea ce înseamnă că poate lăsa spații. E important să știm să gestionăm foarte bine contra-atacurile. În opinia mea, Craiova și Târgu Mureș, două orașe cu tradiție în fotbal, merită să aibă echipe în prima ligă. Dacă lucrurile vor merge normal sunt convins că cele două formații vor promova împreună”.

Patriche: „Suntem peste ASA”

Răzvan Patriche a jucat în tur la gruparea târgmureșeană și cunoaște valoarea acesteia. La conferința de presă premergătoare jocului cu ASA Târgu Mureș, fundașul CS Universității s-a arătat încrezător într-un rezultat pozitiv: „Dacă ar fi să aleg între o victorie cu 5-4 sau una cu 1-0, aș merge pe a doua variantă, pentru că sunt fundaș. Prefer ca echipa să nu ia goluri. În opinia mea, ASA Târgu Mureș este o echipă bună, dar de bătut. La momentul acesta noi suntem peste ei. Sper să ne întoarcem cu trei puncte. Totodată, cred că cele două echipe sunt favorite la promovare”.

În turul campionatului, Răzvan Patriche a evoluat la gruparea ASA Târgu Mureș, fiind achiziționat în iarnă de CS Universitatea.

Beldeanu: „Suntem pe val, nu vom pierde”

La conferința de presă premergătoare meciului cu ASA a participal și gloria Craiovei Maxima, Aurică Beldeanu. Acesta apreciază că CS Universitatea Craiova crește de la meci la meci. „Partida de pe 1 martie pe care am pierdut-o cu 2-1 reprezintă singura pe care nu am văzut-o în acest an. Din cauze obiective, eu fiind observator la un alt joc. Îmi place să cred că acel joc a fost un accident. Acum voi fi cu ochii pe băieți și nu cred că vom avea probleme. Nu am avut emoții cu Bistrița, per-ansamblu am controlat jocul. Am mare încredere că nu vom pierde, sincer sunt mulțumit și cu un egal. Mă bucur să văd că echipa crește de la meci la meci”, a spus Beldeanu.

Foto: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 01 May. 2014, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă