Bălan: „Trebuie să ne vedem serios de treabă”

26 Mar. 2012, 20:37 Seria 2
Bălan:**

Un alt „greu” din lotul „Bătrânei Doamne” a rămas pe margine la prima etapă a returului speră să pornească titular în următoarele meciuri. Calvin Ali Tombaye a avut două intervenții decisive în apărare, dar, per ansamblu, nu a făcut un meci strălucit contra celor de la Juventus București și ar putea rămâne pe bancă în Zăvoi. Ionuț Bălan are de partea sa experiența și pare în revenire de formă.

„Accept decizia antrenorilor, e normal ca până acum ei să fii mers pe mână jucătorilor mai în formă. Eu îmi aștept rândul și, până la urmă, cel mai important este că echipa a câștigat la București”, a pus fostul dinamovist la Radio Timișoara.

Fotbalistul de bandă dreaptă recunoaște că obiectivul UTA-ei nu poate fi decât ocuparea ultimului loc pe podium la finalul campionatului, în speranța ca istoria să se repete. „Echipele de pe primele două locuri au câștigat în primele etape ale turului, e tot mai greu să sperăm că una dintre ele va putea fi ajunsă. Dar, problenele cu licența pentru Liga 1 avute de FC Bihor campionatul trecut și promovarea Sibiului ne obligă să credem în șansa noastră. Ca să nu mai spun că puteam fi noi în locul sibienilor dacă băteam Iașiul în ultima etapă și ni se înapoiau punctele luate pe nedrept în iarna anului trecut. Așa că trebuie să ne vedem serios de treabă, să câștigăm cât mai multe meciuri în următoarele etape și s-ar putea să iasă soarele și pe strada noastră”, a adăugat Bălan, care a spus două cuvinte și despre deplasarea de la finalul săptămânii: „Va fi dificil sâmbătă, dar toate meciurile sunt grele, nu doar cel de la Râmnicu Vâlcea”.

Sursa: Sport Arad

26 Mar. 2012, 20:37 Seria 2
Pe aceeași temă