Balaci, dispus să contribuie la salvarea Craiovei

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 18:07 Seria 2
Balaci,** dispus să contribuie la salvarea Craiovei

Aflat la Timișoara pentru lansarea competiției pentru copii VEST Liga, legendarul jucător al Craiovei Maxima a vorbit pentru Sport9.ro despre situația dramatică în care se află FC Universitatea. Ilie Balaci a spus că ar fi dispus să se implice într-un plan al suporterilor de salvare a echipei.

Adrian Mititelu a anunțat joi imposibilitatea Universității de a continua campionatul, totuși deocamdată echipa alb-albastră nu s-a retras oficial din campionat. Ilie Balaci ne-a spus ieri că a fost sunat de fani din Bănie, care vor să pună umărul la salvarea echipei. „Normal că îmi pare rău. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cine-i de vină, cine are dreptate sau nu. Nu cred că fanii se vor îndrepta către CSU. M-au sunat niște suporteri ai FC U-ului care mi-au spus că se constituie într-o asociație care vrea să susțină financiar această echipă. Mi-au cerut părerea, dacă sunt de acord, dacă am de gând să mă alătur lor. Am zis că da…”, a declarat Ilie Balaci.

U Craiova ar trebui să întâlnească mâine UTA în Liga a II-a, dar nu e sigur dacă echipa lui Mititelu se va prezenta, aceasta nu a trimis încă o informare oficială că se retrage din campionat.

Fostul mare fotbalist, care a antrenat în ultimii ani în lume arabă, a explicat că nu e nici împotriva proiectului Primăriei Craiovei. „CSU mi se pare un proiect bun, nu știu dacă au dreptate sau nu, dacă au dreptul sau nu să promoveze. Ce contează e că sunt doi oameni acolo care iubesc fotbalul și sunt dispuși să investească. E vorba de Rotaru? și de Andrici. Plecând de la ideea că CSU nu ar avea voie să promoveze, fotbalul românesc riscă să piardă doi investitori deosebiți. Nu ne putem permite să pierdem investitori. Sunt foarte multe cluburi cu probleme la licențiere, cluburi în insolvență. Stau și mă întreb, n-ar fi păcat să pierdem acești investitori. Cine ar pierde, noi, sau ei?”, a precizat Balaci.

Sursa: Sport9.ro

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 18:07 Seria 2
Pe aceeași temă