Badea: „Nu ne propunem decât promovarea!”

13 Aug. 2009, 13:57 Seria 2
Badea:**

Sâmbătă, în meciul împotriva FCM Târgu Mureș, FC Argeș va trebui să se descurce fără Dulcea, Doman și Iordache, toți accidentați. Chiar și așa, antrenorul Ionuț Badea spune că elevii săi trebuie să câștige pentru a începe cu dreptul lupta pentru promovare, acolo unde îi au ca principali adversari pe FCM Târgu Mureș, Universitatea Cluj și CSM Rm. Vâlcea.

 

Antrenorul Ionuț Badea afirmă că în campionatul care va începe sâmbătă gruparea alb-violetă trebuie să obțină cât mai multe rezultate pozitive și să reușească promovarea fără probleme: „Este un nou început pentru noi, obiectivul  propus de conducere și acceptat de noi este promvoarea. Ne interesează pentru fiecare meci în parte, ca la orice început probabil că valorile vor fi egalizate” , a declarat Ionuț Badea.

 

Ionuț Badea spune că partida cu Tg. Mureș va fi una dificilă, adversarul fiind una dintre formațiile cu pretenții la promovarea în liga întâi. “Ne așteaptă un meci dificil împotriva celor de la Tg. Mureș care sezonul trecut a făcut meciuri bune culminând oarecum cu evoluția buna a lui Dinamo din Cupa României. Constituie o posibilă contracandidată la promovare și din prisma faptului că în această perioadă a reușit să aducă câțiva jucători buni pe lângă experimenații Flavius Moldovan și Stere au venit Ștețca, Sfârlea și Luca”.

 

În afară de Tg. Mureș, Ionuț Badea afirmă că Rm. Vâlcea și Universitatea Cluj vor fi echipele care se vor lupta pentru primele două locuri, alături de FC Argeș. Pentru partida de sâmbătă, Ionuț Badea nu va putea conta pe Dulcea și Doman – care au suferit entorse – și nici pe Adrian Iordache, atacantul urmând a fi operat săptămâna viitoare din cauza accidentării suferite în cantonamentul din Austria.
 

 

articol scris de Andrei Zevedei (RL2)
 

13 Aug. 2009, 13:57 Seria 2
Pe aceeași temă