Avertisment pentru Rocha: „Dacă nu-și schimbă atitudinea, va pleca la vară”

13 Mar. 2012, 15:12 Seria 2
Avertisment pentru Rocha:**

Președintele lui Poli, Gheorghe Chivorchian, l-a criticat pe brazilianul lui Poli de care spune că nu are o atitudine corectă la antrenamente. Rafael Rocha a fost adus la echipă în vara lui 2010 dar nu a reușit să confirme așteptările.

„Pe Rocha îl vedeam ca un urmaș al lui Zicu. Dacă nu-și schimbă atitudinea la antrenamente va pleca la vară. El trebuie să se pregătească, are calitate, dar nu mai avem timp să așteptăm, vin juniorii din urmă”, a spus Chivorchian la emisiunea „Fotbal Alb-violet” de la Analog TV.

Acesta l-a lăudat în schimb pe fundașul dreapta Claudiu Belu, pe care-l vede „urmaș al lui Contra, dacă e serios”. De asemenea președintele CD al clubului e de părerea că Dorin Rotariu, fiul lui Ilie, poate deveni un jucător important pentru Poli. „Să nu vină nimic din exterior, clubul se ocupă de el. Dorin e un copil care are calități. Trebuie tratat cu atenție, are câteva kilograme în minus. Au fost în trecut jucători luați de la noi fără să fim întrebați”, a adăugat Chivorchian în cadrul aceleiași emisiuni, făcând referire și la cazul Benzar, acum la Viitorul Constanța.

Sursa: Banat Sport

13 Mar. 2012, 15:12 Seria 2
Pe aceeași temă