„Avem puterea să ne salvăm, în retur vom fi mult mai încrezători”

21 Dec. 2011, 13:31 Seria 2

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina Adi Lengyel consideră că lipsa experienței s-a simțit din plin în prima parte a sezonului. Jucătorul defensiv susține că dacă returul va fi abordat cu o mai mare încredere, obiectivul nu poate fi ratat.

La primul sezon în eșalonul secund, alb-vișiniii mențin șanse la salvarea de la retrogradare, la jumătatea întrecerilor clasându-se pe locul treisprezece, la doar un punct de locurile care asigură supraviețuirea. Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina Adi Lengyel spera la un loc mult mai bun, însă este de părere că lipsa experienței a dus la pierderea unor puncte importante în economia clasamentului.

„La cum am început, am crezut că va ieși mult mai bine, dar au venit meciurile tari cu Poli și Bistrița și ne-am cam pierdut speranțele, am început să gândim mai realist, să ne dăm seama că ne vom lupta pentru salvarea de la retrogradare. Noi spunem că era loc și de mai bine, dar una peste alta eu cred că este foarte important că am reușit să ne menținem aproape de celelalte contracandidate”, a declarat Lengyel.

„Am fost timorați în unele jocuri”

Căpitan de echipă în debutul sezonului, Adi Lengyel crede că dacă încrederea va fi mult mai mare în potențialul pe care îl au, obiectivul nu poate fi ratat. Dorința fundașului legată de noul an este salvarea de la retrogradare.

„În primul rând îmi doresc să reușim să ne îndeplinim obiectivul și cred eu avem puterea necesară chiar să ne clasăm undeva la jumătatea clasamentului. Cred că vom aborda altfel returul, în prima parte am fost timorați în unele jocuri, poate chiar și lipsa experienței s-a simțit, însă după ce a trecut un tur peste noi cred că suntem cu toții mult mai încrezători. Cu această ocazie transmit tuturor Sărbători fericite și să ne revedem cu bine”, a mai spus fundașul central al celor de la FC Olt Slatina.

Gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu se va reuni în vederea începerii pregătirilor pentru abordarea returului de campionat pe data de 16 ianuarie.

Sursa: Gazeta Nouă

Foto: Marius TUDOR

21 Dec. 2011, 13:31 Seria 2
Pe aceeași temă