„Avem o temă foarte grea în față, dar nu imposibilă”

01 Mar. 2012, 19:55 Seria 2

„Bătrâna Doamnă” și-a expus obiectivele pentru returul campionatului și la prezentarea lotului ce a avut loc la Galleria Mall, miercuri seara, în fața a aproape 200 de susținători. „Ne bucurăm că am putut veni aici, lângă acești suporteri minunați, cu jucătorii noi și vechi. Știm că avem o temă foarte grea în față, dar nu imposibilă. Nu putem uita că în ultimele două sezoane, am fost loserii competiției, dar acum ne așteptăm la tresărirea de orgoliu care să ne ducă pe locul trei. Acesta e cel mai apropiat obiectiv, obiectivul general este acela de a scoate maxim din aceste 15 meciuri din retur”, a declarat Roland Nagy la finalul evenimentului de la Mall.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a vorbit despre condițiile de promovare din seria de Vest a Ligii a 2-a: „Pe hârtie, e greu de vorbit de promovare, având în vedere că primele două clasate merg în elită, iar noi suntem departe de acele locuri. Însă, ne aducem aminte de sezonul trecut, când am fost privați de cele 12 puncte ce ne-ar fi dus pe locurile trei sau patru, locuri ocupate de echipe ce acum evoluează în Liga 1. Din punct de vedere sportiv, trebuie să fim sus. Este greu, dar nu imposibil”.

De asemenea, Roli Nagy le-a transmis un mesaj clar jucătorilor săi, mai ales că acțiunea de la Mall a venit după remiza nesatisfăcătoare cu Flacăra Făget. „Am spus-o mereu, UTA trebuie să își dorească mult mai mult, cei de aici sunt mereu sub presiune. La Arad se așteaptă rezultate, nu trebuie să ținem cont de felul în care s-a pornit în urmă cu două sezoane. Noi avem o istorie frumoasă și trebuie să o onorăm pe teren. Acolo trebuie să impunem respect și să sperăm că în curând vom ajunge pe prima scenă a fotbalului românesc”, a mai menționat „principalul” arădenilor.

Fostul mijlocaș nu i-a uitat nici pe fanii care au demonstrat că au rămas alături de echipă, în ciuda rezultatelor mai puțin bune din tur. „E adevărat că am avut un tur sub așteptări, dar sper să trecem cu bine de acest retur și să bucurăm acești suporteri minunați, care iubesc UTA și care sunt mereu alături de noi. Vrem să trăim un vis frumos după ultima etapă, să sperăm că vom avea parte de un fotbal corect”, a mai punctat Nagy.

Sursa: Sport Arad

01 Mar. 2012, 19:55 Seria 2
Pe aceeași temă