Aurel Șunda : „Feriți-vă de Curtea de Argeș”

05 Dec. 2008, 14:50 Seria 2
Aurel Șunda**: „Feriți-vă de Curtea de Argeș

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Aurel Șunda, trage un semnal de alarmă tuturor formațiilor din seria a doua a Ligii secunde în legătură cu gruparea piteșteană , Internațional Curtea de Argeș, considerând-o un adversar periculos prin metodele mai dubioase ale acesteia de a-și disputa partidele.

 

„Cred că pentru promovarea în primul eșalon mă voi lupta cel mai mult cu Internațional, pentru că are două echipe. Mai multe nu vreau să comentez”, declară Șunda.

 

Acesta este mulțumit de echipă și crede că vacanța de iarnă va fi prielnică pentru a efectua o pregătire cât mai bună și pentru a începe returul în forță:

 

„Dacă rămânem la fel de modești și vom munci tot mai mult, vom putea avea o vară frumoasă . Îmi pare rău că nu suntem la diferență de cinci puncte față de locul doi, așa cum ar fi trebuit. Tocmai de aceea am fost supărat pe jucători, dar vom merge în Antalya în cantonament și acolo îmi voi pregăti elevii pentru un retur incendiar.

Ne vom întâri și cu câțiva jucători, întrucât nu ne mai putem baza pe Zăgrean, care a suferit o intervenție chirurgicală, plus un mijlocaș dreapta și un fundaș central. Din păcate, cum despărțirile sunt inevitabile, vor fi și plecări de la echipă, din cauză că unii fotbaliști nu s-au acomodat”, a conchis tehnicianul ardelenilor.

 

Articol scris de Corina Mlădinoiu

05 Dec. 2008, 14:50 Seria 2
Pe aceeași temă