Au supraviețuit în Regie!

21 Sep. 2008, 18:00 Seria 2
Au supraviețuit în Regie!

Nou promovata FC Ploiești este surpriza plăcută a debutului de sezon din Liga a II-a. După șase etape, echipa ploieșteană ocupă primul loc, la egalitate de puncte cu “plăieșii” lui Gheorghe Ștefan, dar cu un golaveraj net superior. Cu o medie de trei goluri pe meci, ploieștenii au avut parte de un meci foarte greu în Regie.
Cu o serie de titulari absenți printre care amintim pe căpitanul Cristi Vlad, mijlocașul Cataramă sau fundașul Florea, CSM Ploiești a reușit un rezultat foarte bun în fața Sportului Studențesc. Rezultatul este cu atât mai merituos cu cât în timpul meciului alți doi jucători s-au accidentat. Dacă lui Brujan i-a recidivat o accidentare mai veche, în schimb fundașul Vodiță a picat “la datorie” în duel cu atacanții Sportului, fiind necesară înlocuirea celor doi.

După un start fulminant al gazdelor concretizat prin golul lui Postolache, oaspeții au revenit în joc prin golul lui Alexe la o gafă a apărării studențești. Juniorul ploieștenilor, împrumutat de doar trei săptămâni de la Dinamo, se află la al doilea gol pentru galben-albaștri și pare să fie cea mai bună achiziție a sezonului pentru aceștia.
Repriza a doua a debutat cu un gol demn de cascadorii râsului, avându-l drept coautor pe un spectator. Astfel, la o acțiune pe partea stângă a lui Alexe, în momentul centrării, acesta a fost faultat de un adversar. Din tribună s-a auzit un fluier care i-a făcut pe jucătorii Sportului să creadă că centralul Augustus Constantin a fluierat faultul în cauză și toată apărarea gazdelor s-a oprit. De la Alexe mingea a ajuns la Gafița, care a rămas singur cu Samoilă și „l-a executat”, spre stupefacția băncii tehnice a gazdelor.
Au urmat încercări disperate ale gazdelor de a egala, toate eșuate în fața unei apărări solide a oaspeților. Per ansamblu, deși studenții au dominat jocul mai ales în prima repriză, având cele mai multe ocazii, „gașca nebună” a bifat primul eșec din acest sezon.

Articol scris de Laurențiu Bătrânu și Irina Mandreș

21 Sep. 2008, 18:00 Seria 2
Pe aceeași temă