Au renunțat la miniturneul din Italia și au intrat în vacanță

02 Dec. 2011, 15:46 Seria 2
Au renunțat la miniturneul din Italia** și au intrat în vacanță

Jucătorii de la FC Maramureș Universitar Baia Mare au intrat în vacanță. Sportivii antrenați de Romulus Buia și Ciprian Dorobanțu au terminat turul pe locul 11, având 16 puncte obținute în patru victorii și patru egaluri. Reunirea lotului este anunțată pentru 16 ianuarie.

„Ar fi trebuit să plecăm duminică într-un miniturneu în Italia, dar din cauza banilor de la Consiliul Local care încă nu ne-au intrat în cont, a trebuit să renunțăm. În funcție de bugetul pe care îl vom avea la dispoziție, poate vom transforma miniturneul la care am renunțat acum într-o pregătire la iarnă”, a informat Nicu Mărculescu, team managerul echipei.

„Astfel, dacă vom avea fondurile necesare, în 16 ianuarie ne vom reuni, iar după vizitele medicale și după readaptarea la efort făcută pe plan local am putea pleca în februarie pentru două săptămâni în Italia. Repet: totul depinde de buget. Dacă nu ne vom permite stagiul din Italia vom merge în cantonament la munte la Izvoare. În aceste zile conducerea clubului se va reuni pentru a stabili o strategie legată de viitorul imediat al echipei”, a adăugat Mărculescu.

Singura „mutare” din lotul băimărean care se știe până la această oră este venirea italianului Emanuele de Rosa (născut în 14 ianuarie 1989, fotbalist de banda stângă), care a fost în teste în luna noiembrie la FCMU și urmează să se alăture echipei în 16 ianuarie. „Dacă va confirma în perioada pregătirii de iarnă și dacă tehnicienii vor decide că este util, atunci vom semna un contract cu el”, a mai spus Mărculescu.

Sursa: eMaramureș

02 Dec. 2011, 15:46 Seria 2
Pe aceeași temă