Răchită încearcă filiera italiană. ACS Poli și-a adus în teste încă un portar, care aparține de Atalanta, și un fundaș

Răchită încearcă filiera italiană.** ACS Poli și-a adus în teste încă un portar, care aparține de Atalanta, și un fundaș

ACS Poli continuă să aducă fotbaliști în teste zilele acestea. După portarul Răzvan Began, de la FC Hermannstadt, marți au apărut la antrenamente și Mirco Miori (foto), portar italian, dar și fundașul Ciprian Dombrovoschi, cu dublă cetățenie, română și italiană, ultima dată la SSC Farul Constanța.

Destul de tineri, ambii noi jucători testați de Răchită au bifat multe cluburi până acum. Mirco Miori are 23 de ani și este portar. Fost junior al celor de la Atalanta, a mai apărat la Sudtirol, Piacenza, Alma Juventus Fano și Triestina. Goalkeeperul ar veni sub formă de împrumut de la Atalanta Bergamo. În lot, ca portar, ACS Poli îl mai are doar pe Mario Contra, iar în teste a venit și Began.

Fundașul central Ciprian Dombrovoschi are 25 de ani și este liber de contract. Lugojean, dar și cu cetățenie italiană, a trecut pe la Grosseto, Messina, Ilvamaddalena și în tur a jucat la SSC Farul Constanța. Acum e liber, după ce dobrogenii au renunțat la el, iar la ACS Poli a venit după ce s-a pregătit două săptămâni cu UTA, însă Ionuț Popa nu l-a păstrat în lot.

ACS Poli a mai luat un alt jucător la care a renunțat o altă contracandidată pentru evitarea retrogradării, Sebastian Culda de la Metaloglobus.

Cei doi, și portarul Began, vor fi urmăriți de Răchită miercuri, la amicalul de la ora 14:00 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă