Au ratat 2.000 de euro!

08 Dec. 2008, 13:10 Seria 2
Au ratat 2.000 de euro!

Criza financiară ce traversează România i-a afectat la buzunar și pe jucătorii din Vale care nu se mai înghesuie să petreacă sărbătorile în străinătate așa cum obișnuiau în anii trecuți.

 

Acum jucătorii sunt mai rezervați și mai reținuți la punguliță, dat fiind faptul că nu toți și-au încasat banii de sărbători. Spre exemplu pentru că au arătat obiectivul stabilit la final de tur, clasarea pe locul opt, jucătorii de la Jiul au rămas fără 2.000 de euro, iar cu ei moșul a fost mai zgârcit.

 

„Nu cred că voi pleca în străinătate. Prefer să stau în țară. Dacă voi sta bine cu banii voi merge cel mult la cumpărături „afară” ", a spus fundașul echipei Minerul Lupeni, Ionuț Dragomir.

 

„Stau acasă cu familia de Crăciun, iar de revelion în țară și dacă așa avea bani nu cred că m-aș duce la un revelion în străinătate”,a spus și Robert Cristian. Și antrenorul secund al echipei Jiul, Damian Militaru spune că preferă să facă sărbătorile acasă, alături de prieteni.

 

„Stau prin preajmă de sărbători,cu familia și prietenii”, a spus Militaru care pe data de 19 decembrie va împlini 41 de ani.

 

Articol scris deLoredana Juglea

08 Dec. 2008, 13:10 Seria 2
Tags:
Pe aceeași temă