Au început negocierile dintre Maurer și Neculaie. „Vor mai fi câteva întâlniri, trebuie făcut și un audit”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2015, 19:34 Seria 2
Au început negocierile dintre Maurer și Neculaie.**

UPDATE: În ultimele săptămâni s-a vorbit extrem de mult despre o eventuală schimbare de acționariat la FC Brașov. Concret, Simon Maurer, patronul companiei Maurer Imobiliare, și-a manifestat interesul pentru preluarea clubului brașovean.

„Am văzut că oamenii din Brașov vor o schimbare. O să-l trimit pe Claudiu Tămîrjan să demareze discuțiile cu Ioan Neculaie. În cazul în care Ioan Neculaie va fi deschis la discuții, mai mult ca sigur că mă voi întâlni și eu cu el să clarificăm situația”, declara, luni, Simon Maurer.

S-au întâlnit

Marți, lucrurile au început să se miște, iar Claudiu Tămîrjan, însoțit de un director al companiei Maurer Imobiliare, s-a întâlnit cu Ioan Neculaie. Cei doi reprezentanți ai lui Simon Maurer au avut primele runde de discuții cu patronul lui FC Brașov. Rămâne de văzut dacă negocierile vor continua.

„Important este că cele două părți au demarat negocierile, pentru că, se știe, cu Neculaie nu este ușor să negociezi. Cu siguranță vor mai fi câteva întâlniri, trebuie făcut și un audit, pentru că un club nu poate fi preluat peste noapte”, susțin sursele Monitorul Expres.


 

Simon Maurer, afaceristul brașovean care dorește să preia FC Brașov, va demara discuțiile cu Ioan Neculaie. Maurer îl va trimite pe Claudiu Tămîrjan (nr. principalul său colaborator) să discute cu Ioan Neculaie, și, în funcție de reacția patronului lui FC Brașov, negocierile vor continua sau nu.

„Am văzut că oamenii din Brașov vor o schimbare. O să-l trimit pe Claudiu Tămîrjan să demareze discuțiile cu Ioan Neculaie. În cazul în care Ioan Neculaie va fi deschis la discuții, mai mult ca sigur că mă voi întâlni și eu cu el să clarificăm situația”, a precizat Simon Maurer.

Cum Ioan Neculaie a revenit luni seară la Brașov după ce a fost plecat într-o scurtă vacanță în străinătate, cel mai probabil astăzi, Claudiu Tămîrjan se va întâlni cu patronul lui FC Brașov.

Au trecut testele medicale

Altfel, luni, 11 jucători de la FC Brașov au participat la vizita medicală: Buga, Horia Popa, Bogdan Rusu, Spătaru, Monea, Olteanu, Căucă, David, Pamfile, Potescu și Raul Rusu.

„Nu au fost probleme majore, astfel că toți jucătorii prezenți au trecut testele. Ceilalți jucători vor efectua vizita medicală miercuri”, a precizat Gheorghe Popa, medicul lui FC Brașov.

După o zi de vacanță, ieri seară, jucătorii lui Cosmin Bodea și Mihai Stere au revenit la antrenamente. Pentru marți, cei doi tehnicieni au programat două ședințe de pregătire, iar joi, brașovenii vor juca primul amical al verii, cu Victoria Bod (Liga a V-a).

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 22 Jul. 2015, 19:34 Seria 2
Pe aceeași temă