ASU Poli își va disputa meciurile din Liga 2 pe stadionul „Dan Păltinișanu”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2016, 18:25 Seria 2
ASU Poli** își va disputa meciurile din Liga 2 pe stadionul

Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara va găzdui în noul sezon fotbalistic meciurile oficiale a  două cluburi. Atât ACS Poli cât și ASU Poli își vor desfășura jocurile din campionat pe „Marele oval”.

Dacă ACS Poli a evoluat pe această arenă încă de când a venit de la Recaș, pentru ASU Poli va fi o premieră. Gruparea suporterilor Politehnicii au mai jucat pe „Dan Păltinișanu”, însă extrem de rar, cu ocazia unor meciuri speciale.

Managerul sportiv Marius Cociu a declarat că, în această săptămână, a primit asigurări din partea Consiliului Județean Timiș că ASU Poli își va putea disputa meciurile de pe teren propriu în campionatul Ligii 2 pe principalul stadion din Timișoara.

„Jocurile din campionat se vor desfășura pe Dan Păltinișanu. A venit confirmarea din partea Consiliului Județean, care e proprietarul stadionului. Așteptăm să vedem sub ce formă vom putea juca aici. După cum se știe, s-au pornit niște proceduri de închiriere a stadionului. Vom vedea ce se va întâmpla”, a precizat Cociu, citat de druckeria.ro.

În altă ordine de idei, ASU Poli va disputa două meciuri de verificare în acest weekend. Sâmbtă dimineață, alb-violeții vor disputa revanșa cu maghiarii de la Szeged 2011 (în tur au pierdut cu 3-0), iar apoi duminică după-amiază se vor deplasa în Serbia, pentru testul cu Radnicki Sutjeska, formație ce evoluează în eșalonul al patrulea.

Foto: Emanuel Titus Iliesi (druckeria.ro)

Marius ANGHEL 22 Jul. 2016, 18:25 Seria 2
Pe aceeași temă