ASA Târgu Mureș – CS U Craiova, un meci capital pentru ambele echipe!

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 16:08 Seria 2
ASA Târgu Mureș - CS U Craiova,** un meci capital pentru ambele echipe!

Meciul dintre formația ASA Târgu Mureș și CS Universitatea Craiova contând pentru etapa a 4-a a campionatului ligii a 2-a, seria a 2-a, se va disputa sâmbătă, 28 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe stadionul Trans-SIL și va fi transmis în direct la TVR 1. Se anuntă un meci de foc, între două formații care se luptă pentru primele locuri ale clasamentului.

Președintele clubului ASA Târgu Mureș, Daniel Staniu, este îngrijorat de starea de sănătate a câtorva dintre jucătorii importanți ai echipei care încă nu sunt refăcuți și nu vor putea evolua nici în partida de mâine seară. „Ne așteaptă un joc dificil. Sunt două echipe care deocamdată nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. În ce ne privește suntem o echipă nouă, o echipă tânără în formare. Încercăm să ducem la bun sfârșit un proiect care are nevoie de timp și înțelegere. Personal nu sunt mulțumit de rezultate, nici măcar de jocul echipei, însă sunt și lucruri de care trebuie să ținem cont și anume să le vedem și pe cele pozitive. În special la Satu Mare am fost privați de aportul unor jucători importanți, care trebuiau să fie titulari. În opinia mea nu cred că trebuia să pierdem, dar la fel de sincer nu trebuia să câștigăm. În noul format al campionatului este important să câștigăm cu formațiile care se bat pentru calificarea în play off, fiind foarte importante rezultatele directe. Ne aflăm pe un loc care nu ne onorează, cu rezultate care nu sunt mulțumitoare, însă nu trebuie să dezarmăm la primul eșec. Această echipă a Craiovei este foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Mi-aș dori ca meciul de mâine să se joace doar pe teren. Avem ceva probleme de lot. Alături de jucătorii Hanca, Buhuși, Crețu ce n-au evoluat din probleme medicale la Satu Mare s-au mai alăturat doi, fiind vorba de Bumba care s-a accidentat în pardida cu Olimpia și nu este refăcut, respectiv mai sunt probleme cu Patrichi”, a conchis Stanciu.

Oltenii încearcă să umble la valiză

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi la sediul clubului ASA Târgu Mureș, Daniel Stanciu, a dezvăluit faptul că unii jucători din cadrul echipei ASA au fost contactați telefonic pentru a nu-și apăra corect șansele în meciul cu CS U Craiova. „Avem imformații că unele persoane interpuse, care nu au legătură directă cu acest club, au sunat deja jucătorii noștrii. Într-un fel le-am atras atenția acestor intermediari. Dintre jucătorii noștri care au avut curajul au venit și ne-au anunțat din timp și ne-am luat măsuri de a ne proteja din timp. Știm că este un joc capital pentru staff-ul tehnic de la Craiova, și doresc să îi transmint un mesaj lui Erik Lincar, care este un antrenor tânăr, un antrenor la început de drum să încerce să folosească mai mult metodele învățate la școala de antrenori, cât și experiența acumulată de-a lungul timpului în cariera de jucător, și să i-a părțile bune. Am cerut Comisiei Centrale a Arbitrilor să ne delege o brigadă de Liga I cu ecuson FIFA, în funcție de disponibilitate, dar am primit asigurări că va fi trimisă o brigadă de Liga I. Meciul este televizat și nu-mi fac probleme că brigada care va oficia mâine seară acest joc, va încerca altceva decât să pună în aplicare regulamentul de fotbal”, a afirmat Daniel Stanciu.

Lipsă de omogenitate

Ambele formatii vin după eșecuri în runda precedentă, formația ASA Târgu Mureș a pierdut meciul din deplasare de la Satu Mare cu 0-1, iar formația oaspete, pe cel disputat acasă cu 1-3, în fața celor de la Metalul Reșița.

„După jocul de la Satu Mare am avut o discuție cu întreg staff-ul tehnic, o discuție constructivă în ceea ce privește evoluția echipei și a unor dintre jucători. Concluzia este că am plecat la un drum pentru un proiect împreună și vom face tot posibilul să-l ducem până la capăt. Comparativ cu loturile celorlalte echipe din serie, eu cred că avem un lot valoros cu jucători care pot face diferența. Din păcate ducem lipsă de omogenitate ceea ce se observă și ne afectează. La Târgu Mureș beneficiem de condiții foarte bune și cu siguranță rezultatele nu vor întârzia să apară, dar aștept acest lucru chiar cu meciul de mâine seară”, a declarat președintele ASA Târgu Mureș.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 27 Sep. 2013, 16:08 Seria 2
Pe aceeași temă