ASA joacă joi un amical cu U Cluj

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 17:32 Seria 2

Adrian Falub are ocazia să își vadă jucătorii într-un nou meci, de această dată amical, după ce a stat pe bancă în victoria cu CS Mioveni, 4-0, și înfrângerea cu Gloria Bistrița, 1-2. Joi, de la ora 17:00, echipa mureșeană se va deplasa la Cluj Napoca pentru a se duela, pe stadionul Clujana, cu „U” Cluj.

Amicalul este posibil datorită retragerii FC Universității din campionat și lipsa meciului oficial de sâmbătă pentru ASA, ce ar fi contat pentru ultima etapă din campionat, a XXII-a. Târgumureșenii vor câștiga la „masa verde” împotriva craiovenilor, cele trei puncte urmând a le asigura automat calificarea la play-off.

Szilagyi, trimis la echipa secundă. Soarta sa la ASA se decide miercuri

În altă ordine de idei, în urma înfrângerii de sâmbătă de la Bistrița, scor 1-2, în mijlocul echipei pregătite de Adrian Falub lucrurile nu sunt tocmai calme, cu toate că accesul la play-off va fi asigurat. Astfel, cel care a avut cel mai mult de suferit după acest insucces a avut căpitanul echipei, Lorand Szilagyi, care, conform surselor liga2.ro, a fost trimis la echipa secundă a mureșenilor, ce activează în Liga a IV-a. Cel mai vechi component al lotului formației din liga secundă a avut un conflict cu managerul general, Daniel Stanciu, la finalul meciului cu Gloria, iar consecința a fost cea amintită mai sus. Miercuri va avea loc o ședință a conducerii ASA-ului în care se va decide soarta lui Szilagyi: fie e reprimit, fie e exclus din lot.

„Școala altfel” la ASA Târgu Mureș

În privința promovării imaginii formației ASA Târgu Mureș, Centrul de Copii și Juniori din cadrul clubului va organiza în această săptămână mai multe evenimente la care vor participa echipe din cadrul centrului și selecționate ale gimnaziilor din oraș. Proiectul vine ca o susținere a programului „Școala altfel” din învățământ, a educației și a sportului pentru sănătate și se adresează tuturor copiilor născuți între anii 2002 și 2005.

Pe terenurile sintetice din cadrul Complexului Mureșul (Weekend) vor fi organizate jocuri amicale între echipe din cadrul Centrului de Copii și Juniori ASA Târgu Mureș și selecționate ale gimnaziilor din municipiu.

Astfel, joi, 10 aprilie, între orele 16-19, vor avea loc 2 dispute amicale între grupele 2002 și 2003 de la ASA Târgu Mureș și echipe ale Gimnaziului George Coșbuc. Aceste întâlniri amicale vor avea loc în fiecare săptămână, până la sfârșitul anului școlar.

Persoana de contact pentru aceste manifestări este coordonatorul Centrului de Copii și Juniori ASA Târgu Mureș este Alexandru Andrași.

Tot în cadrul programului „Școala altfel”, mâine, miercuri, 9 aprilie, ora 10.00, copiii de la Grădinița Licurici (cart. Dâmbu Pietros) vor vizita Stadionul Trans-Sil și vor face puțină gimnastică, sub coordonarea preparatorului fizic al echipei ASA, urmată de câteva mișcări cu mingea de fotbal.

Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 08 Apr. 2014, 17:32 Seria 2
Pe aceeași temă