Artimon, cu ochii pe Fortuna

04 Aug. 2009, 19:43 Seria 2
Artimon,** cu ochii pe Fortuna

Pentru că meciul de la Salonta, din prima etapă a Seriei Vest este sub semnul întrebării, antrenorul CSM-ului, Alin Artimon este mai mult cu ochii pe nou-promovata Fortuna Covaci, echipă care va veni în Zăvoi pe 22 august, în etapa a II-a a Seriei Vest.
 

 

Vâlcenii nu știu încă dacă va evolua sau nu în prima etapă, pe 15 august, când CSM ar trebui să joace la Salonta, dar bihorenii sunt în pragul desființării, astfel tehnicianul din Zăvoi, Alin Artimon strâge date despre Fortuna Covaci.
 

 

„Noi ne vom pregăti pentru a juca și în prima etapă, Liberty s-a înscris la FRF pentru noua ediție de campionat. Totuși, suntem într-o situație ciudată, nu pot pregăti jocul ca de obicei pentru că nu știm nimic despre adversari. Deocamdată, am strâns mai multe date despre Fortuna, cu care jucăm în etapa a II-a” a explicat antrenorul CSM-ului, Alin Artimon.
 

 

Săptămâna trecută, tehnicianul și-a trimis secunzii pentru a spiona pe nou-promovata Fortuna Covaci, care a învins cu 4-0 pe Progresul Gătaia, echipă care activează în Liga a III-a.
 

 

Articol scris de Adi Georgescu
 

04 Aug. 2009, 19:43 Seria 2
Pe aceeași temă