Arădenii sunt condamnați să câștige cu Unirea

23 Apr. 2009, 11:35 Seria 2
Arădenii sunt condamnați să câștige cu Unirea

Costel Bogoșel a debutat, în tur, la Alba Iulia în postura de antrenor principal al unei grupări din Liga a II-a. Instalat în toamnă pe banca tehnică, după înfrângerea cu UTA, actualul „principal” se află în fața unui meci la fel de important. Dacă înfrângerea din tur, de la Alba Iulia, a fost previzibilă, acum orice alt rezultat în afara unei victorii poate avea conotații dramatice.

 

Dacă CS Universitatea „Vasile Goldiș” nu a mai înscris de două etape, pierzând cu 1-0 întâlnirile cu Liberty Salonta și UTA, echipa vizitatoare este în creștere de formă.

 

„Echipa și-a revenit, este în creștere ușoară de formă, deși în ansamblu jocul prestat nu ne-a mulțumit total. Așteptăm revenirea lui Zăgrean și normal că vom viza toate cele trei puncte la Arad”, a spus Marian Sarmeș, președintele Consiliului de Administrație al FC Unirea Alba Iulia.

 

Noul tehnician de la Alba Iulia, Adrian Falub, a debutat cu dreptul la echipă, odată cu victoria din jocul cu Liberty Salonta. „Personal am debutat cu dreptul la Alba Iulia, realizând o victorie meritată, am controlat întâlnirea chiar dacă n-am fost spectaculoși. Ne așteaptă o întâlnire extrem de grea la Arad, însă în meciurile ce urmează până la finalul campionatului ne dorim să luăm maximum în fiecare confruntare”, a spus Adrian Falub.

 

Singurii fotbaliști incerți din tabăra Unirii pentru jocul de sâmbătă sunt Zăgrean și Mircea Rus. Tehnicianul de la Alba Iulia nu este agreat de suporteri, care l-au înjurat tot meciul trecut, scandând numele fostului tehnician, Aurel Șunda.

 

„Am venit să fac performanță, vreau rezultate și promovarea, nu să mă fac plăcut. Poate sunt iubit mai mult la Cluj decât la Alba Iulia, îmi fac meseria și nu mă deranjează absolut deloc reacția acelor suporteri”, a comentat Falub.
 

 

articol scris de Daniel BERAR
 

23 Apr. 2009, 11:35 Seria 2
Pe aceeași temă