Arădeanul Gazului i-a pus gând rău UTA-ei. „Vreau să marchez și contra lor. Este un meci mai special pentru mine”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2016, 16:49 Seria 2
Arădeanul Gazului i-a pus gând rău UTA-ei.**

Una dintre principalele „arme” de atac ale Gazului în meciul cu UTA Bătrâna Doamnă de sâmbătă va fi tocmai un arădean. Cristian Gavra (23 ani), jucător împrumutat de medieșeni în iarnă de la Viitorul Constanța, marchează pe bandă rulantă de când a venit în Liga 2. În cele nouă meciuri pe care le-a bifat până acum sub conducerea lui Leo Grozavu sau Cristi Pustai, Gavra a înscris de 6 ori pentru Gaz Metan, în ultimele două jocuri înscriind de trei ori. Atacantul este în acest moment unul dintre cei mai în formă jucători ai Mediașului, iar meciul cu UTA e unul special pentru arădean.

„Eu vreau să marchez în fiecare meci. Acum jucăm la UTA, eu sunt din Arad și vreau să marchez și contra lor. Este un meci mai special pentru mine. Nu mi-am propus să reușesc două goluri împotriva lor, important e să câștige echipa și dacă voi înscrie și eu e cu atât mai bine. Nu UTA e principala contracandidată a noastră, ci Chindia. UTA are și ea o echipă bună, formată din arădeni, au un parcurs foarte bun până acum, îi felicit pentru asta, dar mergem să-i batem”, a spus Cristian Gavra despre întâlnirea din etapa a 4-a a play-off-ului cu UTA.

Cristian Gavra n-a apucat să joace în cariera sa pentru echipa reprezentativă a orașului și județului Arad. Atacantul a început fotbalul la Gloria Arad, apoi a jucat la FC Sînleani și după aceea a fost achiziționat de Academia Gheorghe Hagi. Pe lângă echipa FC Viitorul, Gavra a jucat și pentru echipa secundă a clubului lui Gheorghe Hagi, iar din iarnă a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaș.

Tîrcoveanu: „Mergem la Arad să câștigăm”

Altfel, un alt tânăr jucător al Gazului care i-a pus gând rău UTA-ei este Andrei Tîrcoveanu (18 ani). Mijlocașul împrumutat de la Dinamo a înscris în intermediara cu FC Brașov primul său gol la Mediaș, iar la Arad speră să nu întâmpine probleme în a obține toate punctele puse în joc.

„Este un meci foarte greu, cu ocupanta locului 2, dar noi mergem la Arad să câștigăm. Vom lupta până în ultimul minut și sper să luăm toate punctele. Și UTA și Chindia sunt niște contracandidate serioase, sper să câștigăm meciuri directe cu ele, să luăm un avans mai considerabil în clasament și să ne îndeplinim obiectivul”, a comentat Andrei Tîrcoveanu, pentru Nova TV, meciul cu UTA.

UTA Bătrâna Doamnă – Gaz Metan Mediaș, meci ce contrează pentru etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 2, se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe Stadionul Motorul din Arad. Înaintea acestei etape, cele două echipe se află pe primele două locul din play-off-ul Seriei a II-a medieșenii având trei puncte mai mult față de arădeni, 30 față de 27.

Foto: Istvan BERTALAN

Marius ANGHEL 22 Apr. 2016, 16:49 Seria 2
Pe aceeași temă