„Ar fi benefic să aducem mai aproape de doljeni o echipă de fotbal de Divizia B”

06 Jan. 2012, 12:22 Seria 2

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a reacționat după articolul apărut în Prosport, despre posibila aducere în Craiova a divizionarei secunde FC Olt.

Președintele CJ susține că nu s-a implicat în niciun fel în vreo discuție pentru aducerea grupării din Olt la Craiova, dar spune că pentru oraș ar fi un lucru benefic și nu exclude o colaborare pe viitor. „Am auzit de declarațiile reprezentanților acestei echipe, dar eu nu sunt implicat în niciun fel în aceste discuții, nici cu domnul Postolache, nici cu altcineva, dar acest lucru nu cred că ar deranja. Dimpotrivă, dacă vom putea să aducem mai aproape de craioveni și de doljeni o echipă de fotbal de Divizia B, cred că este un lucru benefic. Din punctul de vedere al CJ Dolj, nu pot să vă spun că s-ar putea implica cu ceva mai mult decât cu ceea ce are în prezent, respectiv cu clubul de copii și juniori, care produce talente. Dacă va fi vorba vreodată să avem vreo colaborare în condițiile legii, o putem face, dar mai mult de atât nu pot să spun”, a declarat Prioteasa în cadrul unei conferințe de presă.

„Să reînvie Universitatea”

Acesta și-ar dori însă și ca Universitatea să revină în fotbalul românesc: „în continuare mă gândesc că ar trebui să renască Universitatea Craiova. Trebuie să considerăm că anul 2011 a fost unul care a adus pentru noi toți unul din lucrurile pe care nici nu și le-a imaginat cineva vreodată că s-ar putea întâmpla, ca cea mai iubită echipă de fotbal din România să fie dezafiliată”.

Articol scris de Adrian Iosub

06 Jan. 2012, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă