Antrenorul Brașovului, sigur pe victoria în derby-ul local cu Tărlungeni. „Pronosticul meu? 2 solist!”

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 05 Oct. 2015, 15:05 Seria 2
Antrenorul Brașovului, sigur pe victoria în derby-ul local cu Tărlungeni.**

Adrian Szabo a condus luni primul antrenament al echipei din această săptămînă .Înaintea ședinței de pregătire, Szabo a ținut să discute cu jucătorii săi despre meciul cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-2.

„Am discutat cu jucătorii, în sensul că am vorbit doar eu. O să am și argumentele din partea jucătorilor pentru ceea ce s-a întîmplat în finalul meciul cu UTA Bătrîna Doamnă. Le-am și spus jucătoirlor că dacă vem să fim o echipă nu avem nevoie de reproșuri individuale. Haideți să ne adunăm și ușor, ușor devenim o familie. În meciul de sîmbătă am avut determinare și pragmatism, dar nu am îmbinat aceste lucruri cu o concentrare pe durata celor 90 de minute. Sunt convins că jucătorii își asumă rezultatul, dar și randamentul individual și ca echipă. Eu aștept ca jucătorii să își asume responsabilitatea în timpul jocului, pentru că după joc regretele sunt tardive”, a spus Szabo.

Referitor la meciul derbiul local cu Unirea Tărlungeni, programat miercuri, de la ora 15.00, antrenorul „stegarilor” și-a avertizat jucătorii că vor avea un meci foarte dificil. „Unirea Tărlungeni este o echipă rănita, cu mulți jucători accidentați, dar și așa sînt convins că vor da totul în meciul cu noi. Unirea a demonstrat în ultimele ediții de campionat ca au un vestiar unit, iar jucătorii alcătuiesc o adevărata familie. Acum sînt pe o pantă descendentă, au mare nevoie de puncte, astfel că noi va trebui să tratăm foarte serios acest joc. Avem nevoie să ștergem tot ce am făcut greșit în meciul cu Aradul, să jucăm cu determinare, cu ambiție și sînt convins că dacă jucătorii vor fi concentrați pe toata durata partidei, Unirea va avea un meci foarte greu cu noi. Am încredere în jucători, am încredere în echipă, avem potențial și am încredere că putem cîștiga cele trei puncte la Tărlungeni”, a declarat Szabo, care nu se va putea baza în meciul cu Unirea pe Buga și Mareș, ambii, în continuare, accidentați. „Pronosticul meu pentru meciul de la Tărlungeni? 2 solist!”, a încheiat antrenorul stegarilor. Meciul Unirea Tărlungeni – FC Brașov, contând pentru etapa a 7-a din B2, se va disputa miercuri, de la ora 15.00.
 

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Cristian Voicu, Marius ANGHEL 05 Oct. 2015, 15:05 Seria 2
Pe aceeași temă