Andrei Neagoe, unul dintre atuurile echipei CSM Râmnicu Vâlcea în noul sezon: „Vom pune probleme oricui”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Aug. 2015, 18:21 Seria 2
Andrei Neagoe, unul dintre atuurile echipei CSM Râmnicu Vâlcea în noul sezon:**

După golul marcat în testul de vineri de la Clinceni, scor 1-1, mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Andrei Neagoe, este optimist. Jucătorul a marcat din lovitură liberă, apoi putea realiza dubla, dar șutul său a fost respins de portar în bară.

„Jocul bun din amicale ne dă încredere pentru viitor, puteam câștiga detașat și la Clinceni, am avut ocazii. Am mare încredere în echipă, în antrenori, în conducere, suntem foarte uniți. O să punem probleme oricui vom juca, avem o echipă foarte bună, ne-am pregătit bine. Eu zic că trebuie să scoatem maximum din primele trei etape, e un program accesibil, apoi ne putem bate pentru play-off, ai alt moral când începi bine. Este important că putem evolua aceeași jucători, în două sisteme diferite, la fel de bine, putem schimba pe parcursul unui joc”, a spus mijlocașul.

„Am întâlnit o echipă solidă, cu o foarte bună organizare defensivă, care sunt sigur că va pune multe probleme în Seria a 2-a”, a spus antrenorul Clinceniului, Laszlo Balint, după amicalul cu CSM.

Neagoe este unul dintre jucătorii cu experiență la CSM, de la care toată lumea așteaptă să lege jocul echipei. Mijlocașul consideră că actualul lot este mai bun față de cel din sezonul trecut. „Cred că suntem mult mai buni decât în sezonul trecut, atât individual, dar și ca grup, suntem foarte uniți, eu așa simt. Avem jucători cu experiență, iar Alex a adus juniorii la un nivel foarte bun. Sper să nu dezamăgim, anul trecut a fost altceva, acum e diferență mare, am venit cu toții să jucăm fotbal, nu să pierdem timpul, suntem pe drumul bun. Abia aștept să înceapă campionatul, este altă miză, obiectivul meu personal e să promovăm, să câștigăm fiecare meci”, a mai declarat Andrei Neagoe.

Sâmbătă, 29 august, CSM Râmnicu Vâlcea va juca în prima etapă a Seriei a II-a la Caransebeș.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Aug. 2015, 18:21 Seria 2
Pe aceeași temă