Anca-Trip revine în poartă cu UTA Arad

Marius ANGHEL 06 May. 2014, 13:23 Seria 2
Anca-Trip** revine în poartă cu UTA Arad

Miercuri se dispută etapă intermediară în Liga a II-a. Cea de-a patra rundă a play-out-ului le va aduce față în față pe Olimpia Satu Mare și UTA Arad. Meciul va începe la ora 17:00 și nu la 18:00, așa cum a fost anunțat inițial.

Sătmărenii pot conta pentru meciul cu arădenii pe Anca-Trip, revenit după o suspendare. Altfel, antrenorul Olimpiei, Tibi Csik pune pe seama lipsei de șansă eșecul de sâmbătă de la Oradea.

„În primul rând, felicit echipa gazdă pentru victorie. Că merita sau nu merita, acum ce să zic, a câștigat. Noi am greșit mult, orădenii au fructificat aproape fiecare ocazie ce au avut-o. Deci au fost mult mai eficienți decât noi. Din ocaziile pe care le-am avut, noi am avut decât vreo 30 la sută procentaj de reușită, dar nu este un capăt de țară, așa că mergem mai departe.”, a afirmat antrenorul principal al Olimpiei, care speră ca jucătorii săi să fie mai eficientă miercuri și să învingă acasă pe UTA.

Olimpia vine după o înfrângere la Oradea, 2-3 cu FC Bihor, în vreme ce arădenii mai speră la salvarea de la retrogradare după succesul categoric de sâmbătă, 3-0 cu Motru.

Foto: Adam KISS

Marius ANGHEL 06 May. 2014, 13:23 Seria 2
Pe aceeași temă