Ambițiile echipelor Craiovei țin suporterii departe! Balaci: „Nu am de unde să cumpăr bilet. Să respecte cetățenii!”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Nov. 2013, 17:11 Actualizat: 21 Nov. 2013, 17:24 Seria 2
Ambițiile echipelor Craiovei țin suporterii departe!  Balaci: „Nu am de unde să cumpăr bilet. Să respecte cetățenii!”

 Sâmbătă, de la ora 16:00, CSU Craiova și Universitatea Craiova vor juca primul derby din istorie, pe stadionul Ion Oblemenco. Iubitorii fotbalului din Băniei întâmpină însă probleme în tentativa de a urmări din tribune partida, deoarece biletele la acest meci nu au fost puse în vânzare decât tichete online. Legenda vie a Craiovei, Ilie Balaci, se declară una dintre „victimele sistemului”.

„Aveți idee câte bilete s-au pus în vânzare la Craiova? Nu s-au vândut! S-au dat numai online 5.000 de tichete. Cu toții suntem cetățeni ai orașului Craiova. Fără să am vreun interes, nu sunt implicat în fenomen, nu sunt prieten cu Mititelu, dar îi dau dreptate.

Veniți să vedeți dacă este vreun bilet de vânzare! Știți de unde știu? Pentru că am încercat să-mi iau bilet și nu am de unde. Am încercat să-mi iau la tribună bilet, nu vreau la oficială, vreau să stau unde stătea tata. La FC Universitatea Craiova așteaptă o grămadă de lume ca Mititelu să primească biletele și să fie puse în vânzare.

Deranjant nu va fi dacă va câștiga FC sau CS, deranjant este că cei de la CS nu au pus 30.000 de bilete în vânzare. Poate că nu au nevoie de bani, dar măcar să respecte cetățenii orașului. Pune 30.000 de bilete la vânzare, le cumpără lumea și atunci vezi de partea cui sunt. Ei, în schimb, au pus 5.000 de bilete la vânzare, iar pe de altă parte au 3-4 cărăuși, care pun invitații la meci din poartă în poartă. Le este frică de adevăr?”, a spus Balaci la Sport Total FM.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 21 Nov. 2013, 17:11 Actualizat: 21 Nov. 2013, 17:24 Seria 2
Pe aceeași temă