„Am umblat după el non stop”

08 Oct. 2008, 13:00 Seria 2

Actualul preparator fizic al Rapidului a acceptat să „dezvolte” perioada din cariera lui Pantilimon când era sub un „marcaj strâns” din partea FCM-ului.

Într-adevăr, ne-am luptat mult pentru a-l aduce la noi. La vremea respectivă aveam la Bacău o bază de date foarte bună și era imposibil să nu remarcăm un talent cum era Pantilimon. Puțini cunosc faptul că organizam, seara, la mine la facultate jocuri în sala de sport ca să îmi dau seama cât mai bine de aptitudinile sale fizice, care s-au dovedit a fi extraordinare pentru un copil de vârsta lui. Am făcut cu el și niște teste de care nu știa nici conducerea. Am umblat după el non-stop dar degeaba„, a spus Ciprian Panait.

În continuare, acesta din urmă a detaliat motivele pentru care goal-keeperul nu a poposit în curtea clubului fanion al județului.

Nu doresc să spun mai multe pentru că a trecut ceva vreme de atunci și în plus, negocierile pentru el s-au purtat între președinții celor două grupări iar eu nu cunosc multe amănunte. Pot presupune că cei de la Aerostar au cerut și foarte mult pentru vremea respectivă. Totodată, poate că a și fost influențat de oamenii de acolo să nu vină la noi. Oricum, mă bucur că a ajuns unde a ajuns„, a încheiat Ciprian Panait.

Articol scris de Mihai RÂMNICEANU
[email protected]

08 Oct. 2008, 13:00 Seria 2
Pe aceeași temă