ALRO nu se gândește încă la promovare! „Nu ne facem planuri ca țiganul”

24 Nov. 2011, 10:33 Seria 2
ALRO nu se gândește încă la promovare!**

Aluminiștii încheie turul de campionat cu un meci tare. Gruparea slătineană întâlnește, în deplasare, fosta divizionară A, Gloria Bistrița. Un eventual succes ar aduce Alro în ecuația promovării.

Alro Slatina speră să continue seria rezultatelor pozitive în deplasarea de la Bistrița. Misiunea jucătorilor pregătiți de Daniel Mogoșanu nu va fi deloc ușoară, însă antrenorul grupării slătinene este încrezător în potențialul echipei. O eventuală victorie ar aduce Alro în cursa promovării, însă „principalul” formației aluministe nu își face calcule.

„O victorie ne-ar ajuta foarte mult, atâta tot! Nu gândesc într-o perspectivă îndepărtată, mă interesează acest joc, după aceea vom vedea. Ne canalizăm energia pe acest joc, nu ne facem planuri ca țiganul, încercăm să o luăm pas cu pas”, a declarat antrenorul celor de la Alro Slatina, Daniel Mogoșanu.

„Nimeni nu este dinainte câștigător”

Antrenorul celor de la Alro Slatina, Daniel Mogoșanu se așteaptă la un meci dificil, însă este de părere că echipa poate obține puncte dacă va avea aceeași evoluție ca în runda precedentă.

„Este un joc extrem de dificil și în același timp important pentru noi. Încercăm să menținem parcursul pe care l-am avut în ultima perioadă, întâlnim o echipă de Liga I, cu un lot destul de valoros, însă nimeni nu este dinainte câștigător, depinde foarte mult de nivelul la care vom fi la ora jocului. Dacă vom face același joc ca în etapa trecută, cu siguranță vom reuși să venim cu puncte de la Bistrița”
, a mai spus principalul grupării aluministe.

Sursa: Gazeta Nouă

24 Nov. 2011, 10:33 Seria 2
Pe aceeași temă