ALRO nu e favorită în fața „lanternei roșii”! „Turda a pus probleme în deplasare”

03 Nov. 2011, 11:34 Seria 2
ALRO nu e favorită în fața

Marcator a două goluri decisive pentru aluminiști, care au adus victorii în întâlnirile cu FC Argeș și Juventus București, jucătorul de bandă stângă Ionuț Stancu spune că partida în care formația slătineană va primi vizita ocupantei ultimului loc nu trebuie considerată dinainte câștigată.

Arieșul Turda este echipa în fața căreia fotbaliștii pregătiți Daniel Mogoșanu vor încerca să continue sâmbătă, pe „1 Mai”, seria succeselor obținute în precedentele etape de campionat. În ciuda faptului că gruparea ardeleană se află în postura de „lanternă roșie” a seriei, fostul rapidist Ionuț Stancu nu vede Alro ca având prima șansă în această confruntare, totul urmând să se decidă pe teren.

„Nu suntem favoriți, e un meci obișnuit de campionat. Trebuie să jucăm și să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga cele trei puncte. Vrem să tratăm jocul cu seriozitate, pentru că Turda e o echipă care a pus probleme în meciurile din deplasare, are jucători cu experiență. Acum e puțin devreme să ne gândim la primele locuri, trebuie să luăm puncte, pentru că asta ne aduce încredere, și vom vedea ce va fi în continuare”, a declarat Stancu.

„Nu contează foarte mult că am înscris”

Mijlocașul formației slătinene spune că prestația mai puțin convingătoare a echipei în meciul cu Juventus București, în care a reușit să puncteze decisiv, a fost lăsată în urmă, importantă fiind partida din week-end.

„Și cu Juventus, a doua repriză a fost destul de bună. Dar acel joc a trecut, trebuie să fim concentrați pentru meciul de sâmbătă. În etapele rămase până la încheierea turului, numele adversarelor e mai puțin important, contează forma în care ne aflăm la momentul jocurilor. Am înscris în ultimele două meciuri pentru că așa a fost să fie. Eu sper să facem un joc bun cu Turda și să câștigăm, restul e istorie, nu contează foarte mult pentru mine. Vrem să reușim să strângem cât mai multe puncte, iar la final tragem linie și vom vedea unde ne aflăm”, a adăugat Ionuț Stancu.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Nov. 2011, 11:34 Seria 2
Pe aceeași temă