Alro merge după puncte în „Cetate”! „Toate lucrurile depind de noi”

14 Oct. 2011, 14:45 Seria 2
Alro merge după puncte în „Cetate

Învinsă în runda precedentă de Chindia Târgoviște, echipa aflată sub comanda lui Daniel Mogoșanu încearcă să iasă din subsolul clasamentului obținând un rezultat pozitiv pe terenul formației Mureșul Deva.

Cu o singură victorie în prima jumătate a turului de campionat, aluminiștii abordează întâlnirea din cadrul etapei a noua a sezonului din postura de ocupantă a penultimei poziții în clasament. Mureșul Deva este echipa în fața căreia jucătorii grupării slătinene speră să-și treacă în cont al doilea succes din actuala stagiune, după ce precedentul a fost obținut tot în deplasare, la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea. Deși clubul ardelean se confruntă cu dificultăți financiare, elevii lui Constantin Olariu au reușit să acumuleze 12 puncte, care îi plasează pe locul al șaselea în ierarhia seriei.

„Trebuie să plecăm încrezători”

Tehnicianul celor de la Alro, Daniel Mogoșanu, așteaptă o evoluție reușită a echipei pe stadionul „Cetate”, care să aducă și un rezultat pozitiv.

„Indiferent de problemele adversarului, toate lucrurile cred că depind de noi. Așa cum au depins într-o oarecare măsură și jocul trecut, când, chiar dacă am avut un gol anulat, am avut ocazii să ne desprindem în învingători, iar pe final am pierdut. Același lucru se poate întâmpla și la acest meci, depinde foarte mult de felul în care ne raportăm la joc și reușim să ne impunem jocul. Trebuie să plecăm încrezători la Deva. Păcat că n-am reușit să facem al doilea pas săptămâna trecută, era important pentru noi, sper să recuperăm punctele pierdute pe teren propriu. Nu mai contează dacă au fost și alți factori care au contribuit la acest lucru. În privința moralului, făcusem un pas bun, n-am reușit să-l facem pe al doilea, trebuie să reluăm și să facem același lucru pe care l-am făcut la Oradea, să mergem să luptăm pentru cele trei puncte”, a declarat Mogoșanu, care pentru această întâlnire nu se confruntă cu probleme de lot.

Partida dintre Mureșul Deva și Alro Slatina se va disputa cu începere de la ora 11.00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-i în componență pe Flavius Roșu (Timișoara) – la centru, Mihai Marica (Bistrița) și Alina Mihoc (Arad) – asistenți. Observatorii meciului sunt Mihai Prunariu (Târgu Jiu) și Dorel Cura (Arad).

Sursa: Gazeta Nouă

14 Oct. 2011, 14:45 Seria 2
Pe aceeași temă