ALRO, după puncte la Sânmartin

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 16:44 Seria 2
ALRO,** după puncte la Sânmartin

ALRO Slatina întâlnește, în deplasare, echipa situată în partea a doua a clasamentului, Luceafărul Oradea. Misiunea obținerii punctelor puse în joc nu va fi deloc ușoară, bihorenii având o echipă bine organizată, mai ales în defensivă.

Lotul grupării slătinene a plecat, joi, după susținerea antrenamentului, la Oradea, pentru confruntarea cu Luceafărul Felix, formație aflată la cinci lungimi distanță de echipa locală. Meciul este extrem de important pentru slătineni, care încearcă să evite ultimul loc al seriei, ocupat în acest moment. Jocul va fi greu, bihorenii având o echipă bine organizată, omogenă, care a avut rezultate imprevizibile, ultimul fiind înregistrat pe terenul viceliderului seriei, Corona Brașov, scor 0-0. În tur, pe Stadionul 1 Mai, cele două formații au încheiat întâlnirea cu o remiză albă.

„După partida făcută cu Damila, ne dorim să repetăm prestația bună și să ne creăm la fel de multe oportunități de a marca. Și Luceafărul Oradea vine după un joc bun cu Corona Brașov, dar avem încredere în jucătorii noștri că vor reveni cu cele trei puncte”, a declarat președintele celor de la Slatina, Ionuț Ivan.

După deplasarea de la Oradea, ALRO primește vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. În penultima etapă se deplasează la FC Argeș, iar în ultima rundă a sezonului, întâlnește, pe teren propriu, FCM Târgu Mureș.

Partida cu Luceafărul Oradea se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul Sânmartin. Observatorul întâlnirii este Dorel Cura (Arad).

Bordea: „Fiecare meci este greu”

Goalkeeper-ul celor de la ALRO, Cristi Bordea, se așteaptă la un meci dificil în deplasarea de la Luceafărul Oradea, formație situată pe locul zece în clasamentul seriei.

Portarul revenit între buturile porții echipei slătinene în meciul precedent consideră că este important ca echipa să revină cu cele trei puncte, dar este conștient că nu va fi deloc ușor.

„Fiecare meci în parte este greu. La sfârșitul campionatului putem să ne dăm seama dacă ne ajută un punct sau nu, vom vedea ce am realizat la sfârșitul partidei. Cred că mai sunt șanse să evităm ultimul loc, mai sunt douăsprezece puncte puse în joc, dar important este să acumulăm dacă se poate maximum în aceste trei meciuri”, a declarat Cristi Bordea.

Goalkeeper-ul formației slătinene a avut o intervenție bună în meciul cu Damila Măciuca, parând in extremis o reluare din interiorul careului a atacantului Albert Voinea, autorul golului vâlcenilor.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă