Alin Mihai are undă verde spre UTA! „Îi avem în vederi”

07 Dec. 2011, 12:54 Seria 2
Alin Mihai are undă verde spre UTA!**

Unul dintre atacanții care le-au făcut cu ochiul antrenorilor „Bătrânei Doamne” în debutul sezonului a fost Alin Mihai. Arădeanul de 26 de ani a fost principala „gură de tun” a nou promovatei în liga secundă, FC Olt, reușind să înscrie trei goluri în turul de campionat, unul chiar împotriva UTA-ei. Lucrurile par a lua o turnură fericită pentru Campioana Provinciei, care și-ar putea asigura fără mari eforturi serviciile vârfului de careu, care a confirmat la toate echipele la care a evoluat.

Mihai a îmbrăcat tricourile formațiilor Telecom Arad, Gloria Arad, CNM Pâncota, Național Sebiș, Alro Slatina, FC Piatra Olt și FC Olt, de acest ultim team despărțindu-se în urmă cu câteva zile. „Am discutat cu conducerea clubului și antrenorul Dan Oprescu și le-am comunicat că nu mai doresc să stau departe de casă. Soția mea este însărcinată și vreau să fiu alături de ea. Nu intenționez să mai joc departe de Arad, prea mult am stat departe de familie. Le mulțumesc celor de la Olt pentru înțelegere și le doresc multă baftă pe mai departe”, a mai spus Mihai.

Valorosul atacant și-ar fi dorit ca deja fosta sa echipă să fii avut rezultate mai bune în prim parte a sezonului, dar: „Trecerea la Liga a 2-a pentru unii dintre noi a fost prea bruscă. Înainte cu două săptămâni de începerea campionatului, știam că vom juca în Liga a 3-a și, deși am avut o echipă unită, noi, jucătorii, fiind – practic – aceiași din sezonul trecut, nu am avut lot. La acest nivel e nevoie de un lot echilibrat”.

Din vacanță, Alin Mihai se arată deschis la negocieri cu orice echipă din Arad, dar nu se autopropune la UTA. „Dacă voi putea să-mi continui cariera de fotbalist aș fi cel mai bucuros. Sper să cad de acord cu una dintre formațiile din Arad, dar nu voi mai pune familia pe planul al doilea. De la UTA nu m-a căutat încă nimeni, nu mă autopăropun acolo și nici nu vreau să mă gândesc docamdată la fotbal. Sunt în vacanță, mă bucur de ea, toate la timpul lor”, a adăugat atacantul.

„E un fotbalist interesant, ne-ar place să lucrăm cu el, dar asta depinde și de ceea ce va hotărî conducerea clubului. Cert este că îi avem în vederi, știm că este un fotbalist bun, care mai poate crește la UTA”, a afirmat Dan Stupar, antrenorul secund al „alb-roșiilor”.

Dacă se va înțelege cu conducerea „textilistă”, arădeanul va fi din nou coleg cu Ignea, Gîlcă și Gligor, împreună cu care a mâncat o pâine la Național Sebiș, iar cu ultimul, chiar la începutul carierei sale, la Telecom. „Sunt jucători buni, în general UTA are destui fotbaliști de calitate și experiență la acest nivel. Cel puțin în meciul nostru direct din tur (n.a. 2-2 la Piatra Olt), au dovedit că știu să gestioneze bine un meci”, a încheiat Alin Mihai.

Sursa: Sport Arad

07 Dec. 2011, 12:54 Seria 2
Pe aceeași temă