Revenit ca titular în echipa Pâncotei, Alin Mihai a dat lovitura cu Gaz Metan: „Le mulțumesc colegilor pentru dăruire, nu am trecut degeaba prin chinul revenirii”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2015, 10:10 Campionat

La primul său meci ca titular după zece luni de zile, pauză cauzată de accidentarea gravă la genunchi, Alin Mihai a marcat golul prin care Șoimii Pâncota a stopat-o pe Gaz Metan Mediaș chiar pe terenul ei, scor 1-1 în primul meci al rundei a III-a.

Experimentatul „vârf” a înscris în minutul 75 cu o puternică lovitură de cap, plasată de lângă Octavian Abrudan, după centrarea lui Pirtea. „Pentru prima oară de când sunt eu la Pâncota, adică de 12 meciuri, am avut și eu la dispoziție un atacant veritabil. Am tot improvizat cu Gavrilescu, Dragalina sau Leucuța, dar tot ceea ce căutam era un vârf de careu ca Alin. Sper să fie sănătos și va ajuta mult această echipă”, a spus Ionuț Popa la finalul confruntării cu „găzarii”.

„Trebuie să ținem capul în ghete și să adunăm punct cu punct”

Ultimul meci oficial în care a marcat Alin Mihai s-a disputat anul trecut, pe 6 decembrie. „A fost o partidă condusă de arbitrul de astăzi de la Mediaș. Mi-am amintit că ne-a arbitrat și la confruntarea pierdută la finalul anului trecut cu 3-1, la Slatina, iar Alin Pavel chiar mi-a spus că poate îmi va purta noroc. Am marcat, dar cel mai mult mă bucur pentru rezultat. Sigur, după aspectul jocului și numărul de ocazii, puteam chiar câștiga, dar nu e bine să-l supărăm pe Dumnezeu. Au avut și ei o bară în final, deci eu zic să ne mulțumim și cu acest punct. Suntem o echipă mică, trebuie să ținem capul în ghete și să adunăm punct cu punct. Oricum, le mulțumesc colegilor pentru dăruire, m-au ajutat să-mi demonstrez mie că nu am trecut degeaba prin chinul revenirii pe gazon”, a precizat golgheterul stagiunii trecute în Podgorie, cu cinci reușite.

Puternicul „vârf” a ținut să transmită și un mesaj conducerii clubului: „Am demonstrat că fața noastră nu e cea arătată cu Baia Mare. Am dat totul din noi azi, poate e cazul ca și alții să ne ajute. Nu mă ascund, mă refer la conducere, care știe exact cum stăm cu restanțele salariale. Ar fi bine măcar să tindem spre normal, dacă nu se poate ajunge la zi în viitorul apropiat”.

Președintele Pavel Piroș a asistat din tribuna oficială a arenei din Mediaș la prestația bună pâncotanilor și ar putea provoca o nouă discuție lămuritoare cu autoritățile locale pâncotane pe sensibilul subiect al banilor.

Gaz Metan Mediaș și Șoimii Pâncota au remizat 1-1, vineri seară, în preambului etapei a III-a a Ligii 2. Llullaku a deschis scorul în minutul 36, în timp ce Alin Mihai a egalat în minutul 75. AICI puteți urmări desfășurarea LIVE-TEXT a partidei de la Mediaș.

Sursa: Sport Arad
Foto: Istvan BERTALAN

Marius ANGHEL 12 Sep. 2015, 10:10 Campionat
Pe aceeași temă