Alin Mihai, la finalul celui mai negru an din carieră: „Important este că echipa a mers și fără mine, iar acum sunt sănătos”

Marius ANGHEL 24 Dec. 2015, 13:34 Seria 2
Alin Mihai, la finalul celui mai negru an din carieră:**

O accidentare suferită pe finalul amicalului cu Millenium Giarmata, desfășurat la finalul lunii ianuarie pe terenul din Fibiș, avea să-i compromită anul fotbalistic lui Alin Mihai. Pe la echipele la care a evoluat, în special în Liga a 3-a, puternicul atacant a avut o medie de zece goluri stagionale, pentru ca anul 2015 să-l încheie doar cu două reușite.

„Până acum, nu am avut parte de o accidentare serioasă în toată cariera mea. Lipsisem cel mult trei săptămâni de pe gazon, pentru ca acum să trebuiască să stau pe margine 5-6 luni. Am forțat revenirea în august-septembrie, dar aveam să resimt din nou mici dureri și nu am fost în apele mele. A fost un foarte greu pentru mine, mai ales că nu am fost deloc obișnuit cu statutul de spectator sau rezervă”, spune pâncotanul.

Fiindcă nu a fost complet refăcut, dar și datorită faptului că Dragoș Dragalina și-a făcut excelent treaba ca și „vârf”, Mihai nu a fost titular decât în jumătate din partidele toamnei în Liga 2-a. „Era normal ca atunci când echipa obținea rezultate bune fără mine în teren să rămân pe bancă. Dragoș, care mi-este și prieten, chiar a jucat excelent pe un post destul nou pentru el și merită felicitări pentru asta. Nimănui nu-i place să rămână pe margine, dar important este că echipa a mers și fără mine. Și-a îndeplinit obiectivul în sezonul precedent, iar acum suntem mai aproape de vârful clasamentului decât de ultimele locuri. Pentru mine, mai este important și faptul că acum sănătos și pot efectua toată pregătirea de iarnă cot la cot cu colegii mei”, a adăugat atacantul de 30 de ani, care prin golurile sale, înscrise la Mediaș și Caransebeș, a adus puncte importante (în număr de 4) în contul „șoimilor”.

Aflat în cel de-al patrulea sezon consecutiv în tricoul „alb-negru”, Mihai consideră că: „Îndeplinirea obiectivului ar fi chiar o performanță pentru o echipă ca Pâncota. Sigur, cu toții ne dorim să ne clasăm cât mai sus, dar nu trebuie să scăpăm din vederi că trebuie să ne salvăm de la retrogradare. După aceste Sărbători, pe care sper ca toți iubitorii fotbalului din Arad și nu numai să le petreacă în liniște și belșug, va trebui să tragem tare dacă vrem să fim la înălțime și în partea a doua a sezonului”, a încheiat atacantul „șoimilor”.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Dec. 2015, 13:34 Seria 2
Pe aceeași temă