Alexandrescu: „Meszaros, un fals și un neprofesionist”

08 Aug. 2008, 15:54 Seria 2
Alexandrescu:

Adrian Alexandrescu, directorul general al Universității, care a demisionat după doar o lună în fruntea echipei clujene, a explicat astăzi motivele pentru care a renunțat la funcția din conducerea „U” Cluj.

Acesta i-a acuzat în termeni duri pe antrenorul Alpar Meszaros și directorul sportiv Sorin Vădana. „A apărut problema de comunicare cu dream-teamul format din cuplul Meszaros-Vădana. Nu era oportună continuarea cu același antrenor pentru că un antrenor cu contract pe șase luni nu se poate identifica cu o strategie pe termen lung”, a afirmat fostul conducător al „șepcilor”.

Alexandrescu nu s-a sfiit să-l catalogheze drept un tehnician amator pe Alpar Meszaros. „Este un neprofesionist și un fals în ceea ce spune. Printre greșelile lui Meszaros enumăr că nu a dorit preparator fizic și că am fost singurul club care nu făceam două antrenamente pe zi. Nu înțeleg de ce mai ținem atâția oameni în lot, dacă Meszaros joacă în amicale cu portarul, fundaș stânga și cu antrenorul secund”, a tunat Adrian Alexandrescu.

Nici Sorin Vădană nu a scăpat de acuzele oficialului venit de la UTA. „Fuge de răspundere. Orice problemă l-am întrebat el nu știa nimic. Pentru ce își mai merită salariul?”, s-a întrebat Alexandrescu.

 

articol scris de Cristi Jacodi

08 Aug. 2008, 15:54 Seria 2
Pe aceeași temă